Last news in Fakti

20 Юли, 2016 17:21 7 010 6

Разбиха уникално Pagani

  • pagani-
  • huayra-
  • pearl-
  • катастрофа-
  • инцидент
Разбиха уникално Pagani - 1

Само ден след катастрофата, в която на "Нюрбургринг" бе унищожен един от седемте съществуващи Koenigsegg One:1, нов инцидент хвърли в траур почитателите на автомобилни екзотики. В Париж при неизяснени засега обстоятелства пострада сериозно друг култов суперкар - Pagani Huayra на стойност $2.5 млн.

Разбиха уникално Pagani

Още по-печално е, че колата няма аналог. Модификацията носи името Pearl и е произведена в един-единствен екземпляр по поръчка на арабски богаташ.

Разбиха уникално Pagani

Преди да се прости с лявата половина от задницата си, уникатът с 12-цилиндров битурбодвигател AMG с мощност 789 к.с. и въртящ момент 811 Нм е ускорявал от 0 до 100 за 3 секунди, а максималната му скорост е надхвърляла 370 км/ч.

Разбиха уникално Pagani


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фиииу

    0 1 Отговор
    Арабелата се е правил на интересен на някоя руса царевица и сега ще трябва да плати почти толкова, колкото е дал първоначално за да му го направят пак.
    Споко няма да го видим на Горубляне :)
  • 2 пор сикишар

    0 0 Отговор
    "Карай бясно на червено и поспри се на зелено" т'ва май се пее за пешеходци . "100 километра в час аз летя" , тоя Васко Найденов си личи ,че е от старото поколение ... аз на място направих с Голфо 200 хмм, брмм бръмм бр ... СПЖ мие кода ;)
  • 3 естет

    1 0 Отговор
    Тия чаршафи никога няма да се научат да карат скъпите си, мощни и бързи машини! Да си наемат лични пилоти! Какво са им виновни тези уникални произведения на автомобилостроенето, че да ги съсипват по този безумен варварски начин?! По-добре да си го изкарват на някоя от жените в харема си! Те поне са много! :)))
  • 4 кроко

    0 0 Отговор
    И тоя ли е събирал покемони?
  • 5 БМВ фенчеее

    0 0 Отговор
    "нов инцидент хвърли в траур почитателите на автомобилни екзотики".
    Напротив, всички хейтъри се радваме и се надяваме всеки ден да има такива новини.

    Коментиран от #6

  • 6 Петър

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "БМВ фенчеее":

    Да, ама ти си хейтър, а не почитател на автомобилни екзотики, така че цитатът си е истина.