Last news in Fakti

23 Юли, 2016 07:15 5 981 0

Startech представи решенията си за Bentley Bentayga

  • bentley bentayga-
  • startech-
  • тунинг

Един от тунинг специалистите занимаващ се предимно с английски класики, като Range Rover и Bentley представи тунинг пакета си за най-бързия SUV в света - Bentayga. Въпреки, че сме малко резервирани към тунинговането на толкова стилни заводски автомобили предложението им изглежда внушително.

Пакетът включва нова и по-ниско седяща предна броня, нови по-широки арки на калниците, нови прагове, задна броня и спойлер за багажника.  Всичко това се допълва от грандиозните джанти в размер 23x10.5 инча отпред и отзад, които са обути в гуми Continental SportContact 6 - 295/35ZR23. Не знаем обаче, дали накрайниците на изпускателната система трябва да бъдат такива поради приликата с M моделите на BMW.

Пакетът може да бъде произведен и от въглеродни влакна, а като опция се предлага и нова изпускателна система, която има клапи за регулиране на звука с дистанционно управление и по този начин може да остави W12 турбодвигателя да "диша" по-свободно. За по-добро управление и визия е препрограмиран и контролния блок на окачването и следователно височината е намалена с 25 мм.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА