Last news in Fakti

25 Ноември, 2022 12:40 2 700 2

Porsche 911 Turbo с пробег от над 1 милион километра

  • porsche 911-
  • 911 turbo-
  • пробег

Колата е от поколение 996

Porsche 911 доби популярност в интернет пространството след като собственикът му се похвали, че е изминал над 1 милион километра с него. За разлика от повечето подобни автомобили, които се пазят в специални гаражи и колекции, конкретната кола се използва всекидневно и то по много.

Не е ясно точно коя година е конкретният екземпляр, но най-ранните модификации се произвеждат от средата на 1997 година до 2006 година. Във фейсбук групи на Porsche бяха споделени кадри от километража на колата, когато тя е била на 578 хиляди мили или около 930 хиляди километра.

В коментарите, обаче се появиха коментари за това, че колата вече е изминала 676 хиляди километра или над 1 милион километра. Собственикът споделя, че двигателят е ревизиран на около 500 хиляди километра, когато са отстранени малки течове на масло и са сменени турбините.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дупничанин

    8 4 Отговор
    Глупости! С тези коли бабите ходят само на църква и пазар
  • 2 Гошо

    9 3 Отговор
    Порше е черешката на тортата в автомобилостроенето още от самото си създаване. Легендарна марка, с ненадминат качество, традиции и дизайн, както всичко произведено от VW групата.