Last news in Fakti

25 Януари, 2024 14:14 6 734 7

Шофьор на BMW избегна глоби за над 20 хил. долара с трик в стил „Джеймс Бонд“ (ВИДЕО)

  • bmw-
  • 8 series-
  • джеймс бонд-
  • глоба

Все пак водачът е задържан

Шофьор на BMW избегна глоби за над 20 хил. долара с трик в стил „Джеймс Бонд“ (ВИДЕО) - 1

Собственик на BMW 8 Series е бил задържан в Ню Йорк на моста "Джордж Вашингтон" след като полицията е открила, че той има 292 потвърдени неплатени нарушения, включително 5 167 долара за пътни такси и още 14 600 долара за глоби. Така нарушенията на водача са на обща стойност близо 20 000 долара. Властите откриват, че Андерсън е използвал приспособление в стил Джеймс Бонд, за да скрие регистрационния си номер с натискането на един бутон.

Арестът е извършен, когато полицията забелязва Андерсън да кара своето BMW през зоната за плащане на пътни такси на моста "Джордж Вашингтон". При по-нататъшна проверка те забелязали, че регистрационната му табела не се вижда. След като започнали спиране на движението, полицаите открили в автомобила на Андерсън устройство, което се плъзга върху регистрационната табела, покривайки я по команда на водача.

@newjersey1015 A man who accrued nearly 300 unpaid toll violations was arrested after trying to block his license plate while crossing the George Washington Bridge. According to the Port Authority, he now owes the agency close to $20,000 after evading $5,167 in ##newjersey##nj##gwbridge##njnews##newjerseynews##crime##bmw##gardenstate ♬ original sound - New Jersey 101.5

Сега на Андерсън са повдигнати редица обвинения, включително за подправяне на държавен документ и притежание на нелегално устройство . Освен това той е глобен за това, че не е в състояние да представи застраховка и за неправилно поставяне на регистрационни табели. Инцидентът подчертава не само творческите действия, които някои лица предприемат, за да избегнат плащането на пътни такси.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ломския

    53 8 Отговор
    Това си е диагноза БМВ.Независимо къде по света се кара.Водачите са на един акъл ако изобщо имат такъв.

    Коментиран от #2

  • 2 Пешо

    38 5 Отговор

    До коментар #1 от "Ломския":

    Винаги се чудя дали колата избира идиота на BMW или идиота избира колата
  • 3 Тито

    35 7 Отговор
    Малоумието"баварец" е разпостранено навсякъде по света.Няма държава в която съм бил/дори в Африка/ където собствениците на БМВ да се различават един от друг- малоумие и селска чест!!!
  • 4 112

    16 3 Отговор
    Очевидно "тарикатите" са навсякъде - има за БМВ, ама няма за такси цървула...
    Ако е използвал устройството само, за да не бъде сниман за превишена скорост може би щеше повечко време да покара.
    От друга страна, когато не си в правия път, рано или късно си плащаш и то с лихвите!
  • 5 Сега вече

    15 2 Отговор
    се наигра. Да пробва пак.
  • 6 а ауди-каруците ?

    1 0 Отговор
    за мен пък най-големите буклуци на пътя са идиотите с аудита, бмв-тата винаги нарушението им е по чл. 21 за превишена скорост, докато тия сминдухи правят каквото си представите, че не бива да се прави. Само се огледайте около вас като се чуе здраво виене на клаксони - по чии адрес са всичките псувни и т.н. - само вижте аудито , което от най-дясна лента засича всички до най-лявата !!!
  • 7 Ленка

    1 0 Отговор
    И у нас се правят такива неща, при това отдавна.