Last news in Fakti

14 Септември, 2015 11:45 975 1

715,57 лв. е средният осигурителен доход за страната за месец юли

  • средният осигурителен доход-
  • страната-
  • месец юли

Националният осигурителен институт /НОИ/ обявява, че размерът на средния осигурителен доход за страната за месец юли 2015 г. е 715,57 лв. Средномесечният осигурителен доход за страната за периода от 01.08.2014 г. до 31.07.2015 г. е 707,39 лв.

Определеният средномесечен осигурителен доход за страната за посочения период служи при изчисляване размерите на новоотпуснатите пенсии през месец август 2015 г., съгласно чл. 70, ал. 2 от Кодекса за социално осигуряване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нечестност

    0 0 Отговор
    М..ната им и на нои,и на държава и на пенсия!Що аз като самоосигуряващо лице трябва да плащам щури пари за осигуровки,които неизвестно къде потъват и като доживея,а то едва ли ,до 70 и кусур години да ми кажат-еми сори,ама няма пенсия,щото това са новите изменения в закона...И то сега не те и питат нещо изкарал ли си през месеца-плащай,щото и лихва страшна върви и си е е...о ма...а!Що 50-60000души трябва да изкарват парите на 5-6 милиона???Що държавата не плаща реални пари като осигуровки на държавните и въобще бюджетните служители?Що м...сарите не знаят що е да даваш,а само взимат всякакви суми,благасклонно отпускани от милата ни държава?!БАСТА!!!