Last news in Fakti

25 Ноември, 2015 13:16 1 114 0

МИЕ: Русия не е спирала доставките на газ за България

  • русия-
  • газ-
  • българия

Налягането на входната точка и транзитираните количества по транзитната мрежа също е в рамките на договорените параметри

МИЕ: Русия не е спирала доставките на газ за България - 1

Към момента няма промяна в режима на работа и доставки на националната и транзитната газопреносна мрежа на България.

Заявките на входна точка ГИС „Негру вода“ на националната газопреносна мрежа се изпълняват при договорените количества и налягания.

Налягането на входната точка и транзитираните количества по транзитната мрежа също е в рамките на договорените параметри. Ситуацията се следи и при необходимост ще бъдат предприети необходимите мерки.

В края на месец октомври приключи нагнетателният сезон и в момента в подземното газово хранилище в Чирен има над 450 млн. куб. м. активен природен газ.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА