Last news in Fakti

6 Февруари, 2016 10:46 20 218 65

Какво точно се случи по време на срещата на Борисов с българи в Лондон?

  • бойко борисов-
  • точно-
  • случи-
  • среща-
  • българи-
  • лондон

Шефът на правителствената пресслужба се оплака от агресия

„По време на срещата на премиера с българи, живеещи в Лондон, скандали нямаше. Бойко Борисов се забавляваше с онази част от публиката, която се държеше по скоро като на футболен стадион, отколкото като в посолство. Затова и аз качих целия едночасов материал от срещата в интернет и така хората разбраха цялата истина за случилото се там”, коментира кореспондентът на Нова телевизия в Лондон Николай Барулов.

 „Аудиторията в българското посолство в Лондон беше доста граждански ангажирана и доста критична, и засипа премиера с въпроси. Не мисля, че е имало подготвен сценарий за случилото се в посолството”, каза още той и уточни: „В залата имаше българи, които са студенти в Оксфорд и Кеймбридж, високо образовани и интелигентни хора. Те задаваха сериозни въпроси по важни теми”.

„Срещата на премиера с българите в Лондон протече в лош тон, съпроводен с много агресия и тон за тази агресия даде една дама, която подвикваше и крещеше. Тази дама е доста активна сред симпатизантите на „Атака”. Всеки може да пита, каквото поиска, но ако чака отговор, трябва да даде възможност този отговор да се чуе”, коментира от своя страна шефът на правителствената пресслужба Севдалина Арнаудова.  „Целта беше премиерът да бъде изваден от равновесие”, убедена е тя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дядо насо

    2 2 Отговор
    премиера е запушен отвсякъде
  • 2 политолог

    3 2 Отговор
    Грешката на премиера е че не може да говори за друго освен за магистрали и усвоени пари/да усвоени/,но не вложени ефективно за държавата а ефективно за своите фирми
  • 3 ченко

    3 1 Отговор
    колкото по-вече лае тази кака толкова по-вече мирише
  • 4 Ник

    3 0 Отговор
    Случи се очакваното. Въпросите не са нови!
    Но на калпавата ракета космоса и пречи
  • 5 честно

    3 1 Отговор
    Това е нищо в Еквадор вчера щяха да го линчуват .Прекъснаха пресконференцията и турчина изчезна като рядка пр....ня

    Коментиран от #6

  • 6 честно

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "честно":

    Става дума за Ердогана
  • 7 неутрален

    3 1 Отговор
    Абе, моме престанете да лъжете, нали показаха репортер на свободна практика от Лондон, за разлика от теб, която естествено Тиквата за това ти плаща и ти и той говорите глупости. Той бил многократно отговарял на тези въпроси и затова се държеше като хамалин и се правеше уж на интересен. КОЛКОТО ПЪТИ ГО ПИТА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД - ТОЛКОВА ПЪТИ ЩЕ ОТГОВАРЯ ТИКВАТА НА ВЪПРОСИТЕ, АМА , НЕ КАТО ГТО ПИТАТ ЗА ЕДНО, ТОЙ КАТО МИРЧА КРИШАН ОТГОВАРЯ ЗА КРАСТАВИЦАТА. ОТ ТОЗИ КРАСТАВИЧАР НАШИЯ НИ Е ДОДЕЯЛО. ТИ И ТОЙ КАТО СЕ ВЛАЧИТЕ ПО СВЕТА С НАЩЕ ПАРИ ИСКАТЕ САМО ПРАВИТЕЛСТВЕНИ ДЕЛЕГАЦИИ, А НЕ ВЪПРОСИ ОТ ХОРАТА, КОИТО ЗАРАДИ ТИКВАТА И НЕГОВОТО ПРАВИТЕЛДСТВО СА ИЗВЪН СТРАНАТА. ПРЕСТАНЕТЕ ДОЛНИ МАНИПУЛАТОРИ И ПРЕСТЪПНИЦИ!!!!!!
  • 8 ДУЧО

    3 1 Отговор
    Много ми е интересно какво могат да си говорят едни много високо интелигентни и образовани хора ,особено тези които учат Кеймбридж и Оксфорд ,и един който е завършил школата в Симеоново за лакеи на БКП.Дали този когото са питали е разбрал какво го питат,и тези на които е отговорил ги е удовлетворил отговора.
  • 9 Любо

    3 1 Отговор
    Според мен - "Любимият ни Премиер"- най накрая се сблъска с истинската
    "Любов на народа" а не с предварително нагласените пресконференций...
    А такива като..."шефът на правителствената пресслужба Севдалина Арнаудова"...Дето му създавате "медиен конфорт"- просто ми се повдига от Вас

    Коментиран от #10

  • 10 Калугера

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Любо":

    Някой ден Борисов няма да е премиер, ще дойде друг, човек от народа, тогава ще видиш от какво е съставен "нашия" материал
  • 11 емо73канар

    2 1 Отговор
    Няма такава излагация като на Виниту-царя слънце.Пи-арката да не ми разправя врели-некипели, ами да му обясни на тоя прост крадлив бастун, че е хубаво от време на време да си мълчи, а не да се прави, че разбира от всичко.
  • 12 гост

    2 0 Отговор
    Севдалина Арнаудова- много ,,българско " ми звучи нещо ..???
  • 13 дядо поп

    2 1 Отговор
    А те какво отношение очакват от хора прокудени от
    родината си,от Боко и такива като него.Добре са се
    държали щом не са го замеряли с фекалии.
  • 14 ааааааа

    2 1 Отговор
    майката са му разкатали на мутрата, разцепели са го!
    затова е напуснал нервен и зачервен като домат.
    той си мисли, че е тука - да го срещат само гербаджии и всичко до е нагласено.
    от къде пък у тоя се взе толкова високомерие?
  • 15 ох ох ох

    2 1 Отговор
    Потресен съм от идиотизма, който е сготвила Севдалина Арнаудова във фейс-профила си, за да защити ББ, обявявайки, че хората, задали НЕМУ неудобни въпроси, са активисти на БСП, на Атака и това било по сценарий на Държавна сигурност и КГБ.
    Ало, Арнаудова, хората на срещата в Лондон са задали съвсем логични въпроси, относно случващото се в родината им, която която такива като твоя шеф и теб, са принудени да напуснат.
    Хората в Лондон са задали въпроси, които ги вълнуват, въпроси за бъдещето на България, защото за разлика от вас, те милеят за родината си, за България.
    И тъй като нито на Боко, нито на теб ти пука за България, побързахте да ги обявите за агенти на политически противници, използващи методите на ДС и КГБ.
    Това е долно. Това е срамно. Това само показва презрителното отношение на управляващата крадлива хунта към българския народ.

    Коментиран от #30

  • 16 onq s konq

    3 3 Отговор
    Преобладаващата част от тия студенти са деца на червените олигарси в България и злобата че бащите им в момента не са управляващи ,а в опозиция/което неминуемо се отразява и на финансите им/ е неизбежна и закономерна.

    Коментиран от #18

  • 17 прост

    2 1 Отговор
    Севдалино,
    ей за такива работи питат хората в Лондон:
    След скандала със съмнителните ваксини внесени от Турция, здравният министър Петър Москов е на път да се забърка в нова, още по-опасна за националната сигурност афера. Тя отново е с турска закваска и се пробутва умело от български лобисти и играчи, като някои от тях са проникнали съвсем близо до министъра.
    Този път става дума за внос на софтуер за Националната здравно-информационна система, като чрез него ще се обслужва управлението, включително и на шумно рекламираните от здравното министерство пръстови опечатъци. Турският софтуер, който трябва да бъде имплантиран в българската здравна система, е възложен за разработка преди време лично от президента Реджеб Ердоган на турската фирма TCHEALTH Bildi Teknolojileri A.S.
    Естествено с реализирането на задачата "са се ангажирали" съветниците от политическия кабинет на Москов /и такъв ли има?/ адвокатката Иванка Кръстева и Тома Томов.
    - Кръстева случайно е и подуправител на НЗОК и е член на няколко борда на държавни болници .
    - Томов и той случайно е член на Надзорния съвет на НЗОК и пак случайно се е занимава активно и с вноса на скандалните ваксини, представени като „дарение“.

    Сега разбра ли Севдалино колко сте по.рани? В миши дупки се наврете, а не се прави че нищо не знаеш!
  • 18 КТК

    2 1 Отговор

    До коментар #16 от "onq s konq":

    Пак си .ра на фасона катърчето........

    Коментиран от #19

  • 19 onq s konq

    0 1 Отговор

    До коментар #18 от "КТК":

    И аз те обичам*
  • 20 zevs

    2 0 Отговор
    Всички грешат.Особено за мен неизвестната Арнаудова.Няма ДС,КГБ,БСП,"Атака"-ИМА ИЗВУНЗЕМНИ С НЕУДОБНИ ВЪПРОСИКЪМ ББ.От къде се взеха пък те?
    Важно е да застане на амбразурата някоя нова "калинка"-Арнаудова или каквато и да е там.
  • 21 дабе

    1 2 Отговор
    Ко се праят на Хъшове, кат им знае толкова устата да си дойдат и да си опраят родината....били прокудени, аааууу айде ся си разпраяме вицове!
  • 22 чичо

    2 1 Отговор
    Жалка поредна калинка! Борисов чисто и просто го завряха в ъгъла! Свикналия на свиркаджийско отношение от н.н. български журналисти мутраген не знаеше къде се намира! Падна толкова ниско в жалките си обиди към задаващата част от въпросите, че... Нямам думи! Срамно е, че все още търпим тоя мутро-милиционер да представлява страната ни! Чудно ми е кога мишоците от т.н. националбни медии ще имат поне мъъъъъничко човешко и професионално достойнство, че да зададат поне един неудобен, но общественозначим въпрос на кой да е властник в България!?! А то само жалко примляскващи хуманоиди пред копанката, насипана им от поредния самозабравил се политикан!
  • 23 иван

    2 0 Отговор
    и аз бих искал да съм там и да викам БРАВООО на хубавия въпрос и доли бих задал и аз някой подобен....след като няма журналисти в българия а всичките журналисти са едни дето само ласкаят власт имащите , а иначе се имат за четвъртата власт, а са едни жалки жълтурковци... хубаво му е на бойко да отиде в някой платена телевизия и да си приказва каквото си иска, например за фондовете /които си ги крадат сами/ а реална икономика няма
  • 24 некойси

    2 1 Отговор
    Мда, не е лесно да дрънка същите глупости пред хора, които са заминали зад граница поради липсата на преспектива, именно поради слабо или корумпирано управление.
    Борисов ми се струва леко изненадан от неудобните въпроси и изглежда притиснат в ъгъла, свикнал е на комфорта на купената българска журналистика.

    линк: http://clubz.bg/34106-pylen_zapis_tova_koeto_ne_vidqhte_ot_sreshtata_na_borisov_v_london
  • 25 иван

    2 0 Отговор
    до #21 ще му кажа... никой не е излязал от хубаво а от това да живее малко по добре , защото ако е можел да го има тоя живот тук в тая мафиостска държава....
    а да кажа и друго който е бил навън и е ходил в наше посолство да видиш как гледат на теб не като българин а като боклук все едно си никой.....
  • 26 майстора

    2 2 Отговор
    Кураж братя българи!От османско иго се освободихме с чужда помощ,но от игото на нашите управници трябва да се освободим сами.
  • 27 Бате Пацо

    2 2 Отговор
    Бате Пацо, живущ в България. Братя българи, събудете се, крайно време е да скокнем и да махнем тази гербаджийска мафия, която окраде българският народ и ни върна със 100 години назад. Няма, кой да ни помогне, ако не го направим ние сами!!!

    Коментиран от #33

  • 28 чавдар

    2 2 Отговор
    бойко борисов е като робот--каквото и да го попиташ,той отговаря за магистралите (ОФРОУД МАГИСТРАЛИ)
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "ох ох ох":

    Напълно съм съгласен с теб. Жалко е, че у нас има търтеи като този с кометарът над теб - нагъл хрантутник на несправедливата ни система, който дори няма акъл да прецени, че именно дъщерята на "вожда" му живее извън България.
    Глупците край нямат и винаги се уреждат да си живеят добре като номенклатурчици-лизачи!!!
  • 31 reigan

    1 1 Отговор
    Ей русофили незабравяйте,че сте безродници и антибългари и скоро ще има съд за вас

    Коментиран от #38

  • 32 аз ас

    2 0 Отговор
    Браво на тези БЪЛГАРИ които притиснаха с въпросите си тази отрепка .Целта на тиквата е, чрез хаоса по пътищата,демографската криза и беззаконието да унищожи БЪЛГАРИЯ.БРАТЯ БЪЛГАРИ нека НИЕ да го унищожим.

    Коментиран от #45, #46

  • 33 йордан иванов

    1 0 Отговор

    До коментар #27 от "Бате Пацо":

    Паце, за момента нема алтернатива..
  • 34 Кастро

    0 2 Отговор
    Докато ви чисти Бойко л..ната ще мълчите и няма да се обаждате
  • 35 Бай хой

    2 2 Отговор
    Няма такова жалко същество като боко тиквуня.

    Скивахте ли след въпроса за огледалото и ортака му как започна да се обяснява като ученичка "ма това не е вярно". Колко трябва да си тъп и уплашен за да се свреш като мишка в ъгъла.

    Да ходи да рита топка на село, за друго НЕ СТАВА.
  • 36 555555

    0 2 Отговор
    И в центъра на Лондон си показахме циганския нрав..А дамата която задала въпроса и била защитница на Евразийския съюз,чий хой търси в Лондон,защо не изповядва тия ценности в Москва,Пекин,Бразилия или Делхи?

    Коментиран от #37

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 честно

    0 0 Отговор

    До коментар #31 от "reigan":

    Истинския рейгън от много време е болен от Алцхаймер която е неличима А твоята Евроатлантическа болест се лекува на Изток зад Полярния кръг .Заповядай лечението е Безплатно
  • 39 555555

    0 0 Отговор
    До там ли ти стига интелекта?
  • 40 гост

    1 0 Отговор
    ако ги няма тези българи зад граница, гурбетчии и моряци, които постоянно пращат пари тук и инвестират, всичко отива в канала дами и господа, да ви е ясно. Ако тези пари спрат да идват, такива като коня, 555, рейган и още няколко, ще си бъркате в носа и ще си ядете сополите. И не ми извъртайте темата на русофили и русофоби - тук говорим за България

    Коментиран от #41

  • 41 onq s konq

    0 3 Отговор

    До коментар #40 от "гост":

    Еееей "гост неканен"!Парите ми идват не от гурбетчиите и моряците зад граница,а от ИЗНОС НА ПЪРВОКАЧЕСТВЕНО ЖИТО,ЦАРЕВИЦА И СЛЪНЧОГЛЕД НА МЕЖДУНАРОДНИТЕ ПАЗАРИ!И за инфо НЕ МИ ПУКА дали в България се консумира хляб или пасти-интересува ме единствено ВИСОКИЯТ ДАЛЯР

    Коментиран от #51

  • 42 Гост

    2 0 Отговор
    На тази среща нашия пак пусна плочата за усвоените евро пари вложени в пътища пропускайки да спомене, колко бързо се скапват тези пътища и след като в България се е обградил с лакей, които се редят на опашка да му целуват за..ика и падат всеки път когато той се спъне, добре е от време на време да чува, че не велик и гледайки безучастно как в парламента неговата партия подарява държавата на турчулята всъщност подкрепя всичко това.

    Коментиран от #43, #48

  • 43 onq s konq

    0 4 Отговор

    До коментар #42 от "Гост":

    Еееей "гост неканен"!Парите ми идват не от гурбетчиите и моряците зад граница,а от ИЗНОС НА ПЪРВОКАЧЕСТВЕНО ЖИТО,ЦАРЕВИЦА И СЛЪНЧОГЛЕД НА МЕЖДУНАРОДНИТЕ ПАЗАРИ!И за инфо НЕ МИ ПУКА дали в България се консумира хляб или пасти-интересува ме единствено ВИСОКИЯТ ДОЛАР,защото международната цена не е в рубли или евро,а точно в долари!Както и да е-знам че няма се пръждосате от БГ щото в чужбина ще пукнете от глад,както знам че след някой и друг месец ще ви чуя да пеете щастливо "пролет пукна,ние не"!:)

    Коментиран от #44, #47, #52, #57

  • 44 999

    2 0 Отговор

    До коментар #43 от "onq s konq":

    Единственото нещо което можеш да изнесеш е простотия,а долара те интересува защото ти плащат в центове да ръсиш простотии и да си фантазираш.Ти не помниш какво си лъгал преди един месец.
  • 45 тъй

    0 2 Отговор

    До коментар #32 от "аз ас":

    Те не са българи, ако бяха Българи, щяха да са тук в България да се опълчат и да покажат наистина за какво става въпрос, те са изменници, които лаят но не хапят! Много шум за нищо!
  • 46 тъй

    0 1 Отговор

    До коментар #32 от "аз ас":

    ко ми пишете минуси бе ска..ня...ци, елате си да мръзнете на Орлов мост! Т Там ви е лесно да лаете ,но тук няма да смеете да го погледнете в очите! Ко кралицата ли ще ви брани от ДАНС а? хахахаххааа мижатурки от терминала.......лесно ви е да свиркате от страни докато миете чиниите!
  • 47 честно

    0 0 Отговор

    До коментар #43 от "onq s konq":

    От Чия земя е тази продукция???От родната на нашите ДЕДИ и дето цели села са гинали по фронтовете за дая опазят от Генетично сбъркани ОТГАНИЗМИ полазили по нея
  • 48 оооооох

    0 0 Отговор

    До коментар #42 от "Гост":

    гост,
    на тях това е удобното оправдание - който е против тях е или червен или от Атака или съветски агент.
    И се правят на улави, че по избори не могат да съберат и един милион гласове, вкл.купените и фалшифицирани, а не си дават сметка, че останалите 5 млн.души не гласуват за гроб!
    Но наглостта не им пречи да се афишират като големите победители в изборите.
  • 49 nik

    0 1 Отговор
    ужас, такава наглост и такова безобразие до сега не се помни, унищожиха и съсипаха всичко но са нагли и без скруполни, но все някога ще си платят
  • 50 българин

    1 0 Отговор
    А питате ли се защо тези българи са в Лондон.Браво Лондон.
  • 51 гост

    2 0 Отговор

    До коментар #41 от "onq s konq":

    "гост неканен" - а теб кой те покани коньо ??? Докато има такива като теб които мислят само и единствено за г.за си, държавата ще върви надолу. Това че ти си в някакъв бизнес не значи че всичко е ок. Има статистика 2 500 000 българи работят в чужбина ЗАЩО ???? Ей това докато не не го проумееш не се изказвай неподготвен.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 гост

    1 0 Отговор
    хахаха а се чуваше Нова телевизия не е желана тук :))) ама и Бойко си умира от кеф да ораторства пред матряла е.аси и харизмата е.аси фена кеф му е да бръщолеви глупости и да прави сапунени балончета пред масите
  • 54 aaaaaaaaaa

    0 0 Отговор
    МАЙ ПУБЛИКАТА СЕ ЗАБАВЛЯВАШЕ С НЕГО,а не той с нея,и ако това е агитка то отговарящите са резерви на някой селски отбор.
  • 55 NRJ

    0 0 Отговор
    Севдо, кадъно - нещо много бързо уточни, че младата дама е била симпатизант на Атака и е имало много представители и симпатизанти на БСП. Как успя да определиш кой чий представител е и чий симпатизант.
    Алоо г-жо, за подслушване и за търсене на данни Цвък го съдиха и неосъдиха , ама май вие си превишавате правата и търсите кой какъв е?
    Кой Ви помогна - социологията в МВР ли? Аз мисля, че всеки има право да симпатизира на всяка една партия, не само за Вашата Гробаджийска -бивша компартия!

    Коментиран от #56

  • 56 кучето шаро

    0 0 Отговор

    До коментар #55 от "NRJ":

    по интелекта или липсата на такъв е разпозната
  • 57 xXx

    0 0 Отговор

    До коментар #43 от "onq s konq":

    И тук си добре посолен. Имам един познат, който е същият фантазьор, като теб. На приказки да го чуеш... то не са кинти, коли, мацки, а в същност нищо общо. Всички го знаят и му се подиграват, а той си мисли, че му се кефят :)) Че и твоята работа такава. Хайде спирай компа и започвай да отделяш сламата за коня :)
  • 58 чичо

    0 0 Отговор
    Треска ги тресе ГЕРБерастките тролове, но е безспорен фактът, че комуноидния мутро-милиционер, изживяващ се като водач на нацията го наак.ха в Лондон. Жалко е, че в родната журналистическа сган не се намери нито един, уважаващ себе си, който да зададе до сега поне едно обществено значимо въпросче на тиквоча без да му прави св..ка!
  • 59 onq s konq

    0 1 Отговор
    И ви казах бе русофили такива да не се скупчвате на едно място щото ше се издушите от миризмата на чорапите си,и продължавате:)Ама направете си селфи докато се надъхвате взаимно с присвити уши и оголени зъбки,че да се видите каква картинка сте!

    Коментиран от #60, #64

  • 60 пацо

    0 1 Отговор

    До коментар #59 от "onq s konq":

    Казват ти хората истината и ти пак обърна на русофили и тинтири-минтири :) Кой ти говори за Русия ?

    Коментиран от #61

  • 61 999

    1 0 Отговор

    До коментар #60 от "пацо":

    Ама те за това му плащат иначе ще умре от глад.
  • 62 Критик

    0 1 Отговор
    Мили прости хора, погледнете си постовете! Вижте се! Ядете се и се плюете един друг по зле и от кучета! Аз обичам България и все още живея тук, но отричам политическата пасмина която управлява държавата ни. А за да могат те да безчинстват за тях е най-лесно ние, гражданите да сме разединени. Ако бяхме обединени щяхме да сме много по-силни и всичко което бихме искали да постигнем щеше да става много по-лесно! Това дето нашите прадеди са изтипосали като заглавие над парламента не е случайно.
  • 63 да точна

    0 0 Отговор
    селяни със селяни се срещнаха които милеят за свойта татковина и за Майка България откъм келепира 2-ни 3-ни 4-ни 5-ни агенти на кгбе дс цру мосад и масони плюс и сие и всичките досущ комунета деца и внуци на комунета демек айдуци престапници и убийци...днешните провансалски мутри.
  • 64 999

    1 0 Отговор

    До коментар #59 от "onq s konq":

    Маи усещаш че времето ти изтича а. Като гледам лятото идва и може да почне една голяма екскурзия. Познавам една туристическа агенция с голям опит в бранша казва се Т. Ж.
  • 65 Тодоров

    1 0 Отговор
    Някои хора не искат да чуят истината,за да не бъдат разбити техните илюзии!-Фридрих Ницше.Това не е агресия!Почакайте и ще видите продажни ибрикчии
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове