Last news in Fakti

18 Февруари, 2016 18:44 1 183 1

Бойко Борисов: В огледалото виждам себе си

  • бойко борисов-
  • огледало-
  • брюксел

Амбициите са ми да направим България пример и ще го направим, добави премиерът

Бойко Борисов: В огледалото виждам себе си - 1

В огледалото винаги съм виждал себе си, заяви премиерът Бойко Борисов пред български журналисти в Брюксел по повод срещата му с граждани в Лондон и последвалите действия за прекратяване на някои обществени поръчки у нас. Когато си дадох сметка след Лондон, благодаря на това момче, че дори може да витае съмнение върху моята честност и принципност, мисля, че реакциите са повече от ясни. Амбициите са ми да направим България пример и ще го направим, добави той.

Нямам нужда да ме подкрепя никой, изобщо нямам нужда. Имах нужда да усетя себе си достатъчно силен, за да го свърша. Имам тази воля. Толкова ми е спокойно, толкова ми е леко. Ако искат, всички да ми обявят война. В огледалото започва да излиза кой ли не и да се разправят по брутален начин помежду си. Нямам никаква зависимост и ще го докажа, ако някой още не се е убедил в това.

Благодаря на това момче в Лондон, много ме жегна, има голям принос. Като се огледах отстрани, разбрах, че може би за нормалните хора така изглежда. Взех всички мерки, които всички в Брюксел подкрепят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 некойси

    0 1 Отговор
    Въпросът за огледалото уцели в десетката. Моментната му реакция беше гняв и объркване, изглеждаше сякаш беше дивеч хванат на тясно и се чудеше как да се измъкне. Започна да бълва цифри и статистики олицетворяващи невероятни успехи и постижения на управлението му, което обикновенно върши работа пред БГ медиите, но в случая това само влоши нещата.
Новини по държави: