Last news in Fakti

9 Февруари, 2012 09:21 1 282 3

Гергана Паси: Върнахме се в 2007 г.

  • гергана паси-
  • доклад-
  • ек

Междинните доклади са като сигнална лампичка за крайния доклад. Между редовете може да прочетем онова, което ще бъде доразвито в доклада през лятото. Това каза в „Здравей, България" по Нова телевизия Гергана Паси - бивш министър по европейските въпроси.

По настояване на Българи и Румъния докладът през лятото ще обхваща положението през последните пет години.

Докладът през юли няма да е позитивен, ако не бъдат обърнати тенденциите до този момент. Правителството си постави две основни цели – да се справи с корупцията и организираната престъпност, както и да възстанови европейската перспектива, припомни Паси.

По думите й доверието от страна на Европа е изчерпано и в момента сме свидетели на тенденция на влошаващ се език по отношение на реформите ни. Да се използва през 2012-та езикът, който се използваше през 2007 и 2008 година, е много обезкуражаващо, твърди Паси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пътуващ

    0 0 Отговор
    Браво,Венци,ти вече май си открил машината
    на времето,щом ,според теб,можем да се
    връщаме в ......бъдещето!
  • 2 ghosttown

    0 0 Отговор
    Евреите нямат право на глас !!!
  • 3 христо

    0 0 Отговор
    за румънците доклада е повече от положителен .спират румънците единствено заради нас понеже имаме обща граница.румънците осъдиха бивш министър и бивш министър председател . а тука в българия баретите бият на случаен принцип който им падне и убиват .заливат те с вода от язовири и те тровят със серен въздух .българия е един концлагер трябва в европа да сме със статут репресирани или със статут на бежанци