Last news in Fakti

9 Март, 2012 16:48 1 323 0

Шеф на кабинет аут, върнал част от бонуса

  • мтсп-
  • тотю младенов-
  • димитър марков-
  • бонуси
Шеф на кабинет аут, върнал част от бонуса - 1
Снимка: БГНЕС

Димитър Марков, освободеният шеф на кабинета на министър Тотю Младенов, е върнал само 4000 лв. от бонусите, които е получил. За периода 2009 - 2011 година Марков е взел общо 15 275 лв., от  които е върнал 4 070 лв.( за 2011г.), а останалите 11 205 лв.(за 2009 г. и 2010 г.) не са върнати, съобщават от пресцентъра на МТСП.

По лична молба, със заповед на министъра на труда и социалната политика Тотю Младенов, Димитър Марков е освободен от поста началник на кабинета на министъра на труда и социалната политика на 7 март, съобщават от социалното министресво.

Всички останали членове от политическия кабинет на МТСП са върнали в срока, определен от министър-председателя Бойко Борисов, допълнителните възнаграждения на обща стойност 31 693 лв. Министър Тотю Младенов не е получавал допълнителни възнаграждения под никаква форма за този период. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА