Last news in Fakti

23 Март, 2012 08:36 1 315 10

Кунева: ГЕРБ и БСП са страни на една монета

  • меглена кунева-
  • бсп-
  • герб-
  • избори
Кунева: ГЕРБ и БСП са страни на една монета - 1
Снимка: БГНЕС

Аз вече казах и по време на президентските избори -  нямам интерес от коалиции. ГЕРБ не ме примамват с нищо, нито пък БСП. Те са две страни на една и съща монета. Това заяви пред бТВ бившият европейски комисар Меглена Кунева и лидер на движение „България на гражданите“. Тя е убедена, че между ГЕРБ и БСП има тайни уговорки, които „изяждат политическото у партиите и остава само една показност“.

Кунева отхвърли хипотезата за евентуално коалиране с двете основни политически сили – в случай, че се окаже на трето място след изборите догодина и е необходима подкрепата й за съставянето на правителство.

България има нужда от реална алтернатива и когато има такава, тя се припознава от голям брой хора, коментира тя за проучванията на общественото мнение, които показват, че около 9% от българите биха подкрепили евентуална нейна партия, ако изборите бяха в този момент.
Кунева допълни, че хората очакват от политиците знания, компетентност, умереност, култура, друг тип политическо поведение. „Аз с това спечелих българите, гласували за мен на президентските избори”, увери тя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НОВИТЕ ИЗИСКВАНИЯ

    0 1 Отговор
    ГЕРБ ще въведат: НОВИ ИЗИСКВАНИЯ - не може да си направиш партия ако нямаш охранителна фирма.

    Затова БИЗНЕСА в България върви защото:
    ВСЕКИ ДЕН
    ВСЕКИ ЧАС
    ИМА НОВИ ЗАВИШЕНИ ИЗИСКВАНИЯ !!

    и те така се прави икономика... по боковски...
  • 2 долу

    0 1 Отговор
    ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА: Всеки който окачи герберите по стълбовете.
    нагло да се клатят от вятъра !!!
  • 3 123456

    1 0 Отговор
    Кунева,ДПС,НДСВ,- от другата страна на същата монета
  • 4 !!!!!

    1 0 Отговор
    Е ама и тя е от тях! Да ходи да разчиства мястото за 7 блок в Козлодуй. Банките и строителната мафия изпапаха фонда за разчистване да си санират ...
    Пред заплахата в България да се случи като в Европа (превес на националистите) и опаснноста ГЕРБ или БСП (който спечели) да се наложи да се съобразяват с националната идея се прави добре координирана кампания:
    - пуска се партия на Кунева;
    - подрива се националистическа партия (атака);
    - извършва се нарояване на псевдонационалистически партии с цел отнемане на електорат.
    Да им е честито на избирателите поредната машинация за подмяна на вота на хората.Въпроса е толкова ли са тъпи Българите и дали манипулаторите ще постигнат целите си?
    Опитите за яхане на "пиратската" партия от кариеристи доведоха до провала и за разлика от другите държави. Дали и сега ще стане същото?
  • 5 ай СТИГА, бе!

    1 0 Отговор
    Абе платени клакьори-престанете най-сетне ВСЕКИ ДЕН
    да ни натрапвате тая - и тя е отдавна
    ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП за всички трезвомислещи......
  • 6 народен съд

    0 0 Отговор
    Те всичките са политически трупове... бсп,дпс,ндсв,герб,сдс,дсб, атака и всички останали са страните на монетата, ВСИЧКИ РАБОТЯТ ЗА ДА ЗАЩИТАВАТ ЧАСТНИ И КОРПОРАТИВНИ ИНТЕРЕСИ И ДА УНИЩОЖАТ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГ. НАРОД!!! ЗА ВСИЧКИ ТЯХ ТРЯБВА ЛИНЧ, ЗА ВСЕКИ, КОИТО В ПОСЛЕДНИТЕ 22г. Е РАБОТИЛ ПРОТИВ НАРОДА СИ И ПРОТИВ РОДИНАТА!!!
  • 7 Гражданин

    1 0 Отговор
    Миглена Кунева трябва да бъде изправена на съд за търговия с влияние и политическа корупция затова, че в качеството си на министър по европейските въпроси в правителството на тройната коалиция с писма е лобирала пред министерството на транспорта в полза на частната банка Париба с цел да се отпусне неизгоден заробващ заем на закъсалите държавни железници - БДЖ. За отплата сега Кунева е назначена на заплата 30 000 евро месечно в борда на Париба. Във всяка демократична държава това би станало титаничен политически скандал и би предизвикал оставка и разследване. Защо у нас се мълчи за тази далавера на Кунева?
  • 8 Иракли Иракли

    1 0 Отговор
    Голяма и тъпа "АЛКЪ"............О.З.от Мн.В.Р.,повече ,недей пиши!!
  • 9 МММ

    1 0 Отговор
    Да ти свалят имунитета и към прокуратура - МАРШ
  • 10 Human

    1 0 Отговор
    Следващото най - двулично същество след Станишев е Кунева! Не ти вярваме на псевдо-европейския манталитет!