Last news in Fakti

21 Януари, 2013 14:59 2 292 11

Така наречения атентат цели намеса на Турция в България

  • сидеров-
  • атентат-
  • доган
Така наречения атентат цели намеса на Турция в България - 1
Снимка:БГНЕС

Този така наречен атентат срещу Доган е театрална постановка. Информацията, с която разполага Атака, е от хора от българското военно разузнаване. Става ясно, че има участие на турските служби. Доказателствата са в изминалите 28 години от дейността на Доган, твърди лидерът на Атака Волен Сидеров.

През 1985 година Касим Дал и Ахмед Доган учредиха Турско национално освободително движение, което беше терористична организация, коментира Сидеров. Заради това Доган влезе в затвора през 1985 година. Членове на тази организация взривиха влака на гара Буново същата година. Има и редица други убийства и терористични действия, чиито извършители през 1989 г. бяха освободени от затвора като политически герои и точно това ядро от терористи създаде ДПС през 90-та.

Цяла България видя как младеж с газово плякало щрака на сцената, след което делегатите на ДПС се нахвърлиха върху него и имаха за цел да го убият, за да не може да говори, за да не разкрие каква е целта и кой е поръчителят. Излезе информация, че дни преди така наречения атентат Октай е казал на свой близък: “Карат ме да направя нещо, което не желая”. Този младеж е използван, защото има криминално минало и е било лесно да бъде манипулиран. Той трябваше да е в затвора, а не да бъде делегат на партийно мероприятие. Използван е със съдействието на кръгове в ДПС.

Както през 89-та година, така и днес турските служби са замесени. Идеята е ДПС да се героизира и да се сплоти електората, както и да се създаде европейски и световен шум, че мюсюлманите в България са репресирани и  имат нужда от помощта на държавата Турция. Доказателство за това е, че Лютви Местан излезе минути след случилото се с готова реч, в която заяви, че няма свобода и демокрация за мюсюлманите в България и света трябва да се намеси. Либералният алианс веднага поде тази линия. Важно е да се отбележи и, че Лютви Местан е по-удобният председател на ДПС за Анкара. На Анкара и трябва партия, която да е във властта. Както вече чухме от ГЕРБ, те намират Местан за кооперативен и диалогичен. Това е политическата идея.

Мюсюлманите не са репресирани. Точно обратното е – българите са дискриминирани в районите, окупирани от ДПС.

"Този така наречен атентат цели намесата на Турция във вътрешните работи на България, както и има за цел подготовка на военни действия. Това е изключително опасно за България. Ще алармирам за това и на Консултативния съвет за национална сигурност при президента. Това е много опасна игра на Анкара и службите. Това е удар срещу легитимната власт в България. Турция е ислямистка държава със сегашното управление на Ердоган. Случаят опира до националната ни сигурност.", заключава Сидеров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аз

    1 0 Отговор
    Напълно прав е Сидеров.
  • 2 Трибал

    0 1 Отговор
    Да смени дилъра правилно!
  • 3 vanco

    0 1 Отговор
    toye e lud za vrazvane;)

    Коментиран от #5, #9

  • 4 ами...

    1 0 Отговор
    ...трайте си, трайте си.

    Мълчанието на агнетата.

    Те само с войска не са ни превзели, иначе във всички сфери отдавна са тук, а в смесените райони, дискриминирани са българите, а не турците.
  • 5 ХА ХА

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "vanco":

    За голямо съжаление, този път според мен Сидеров е напълно прав. И дано всичко което казва да си останат само планове. Защото много лесно може да се стигне и до такава развръзка. Вече се вижда че почти сигурно Д П С испускат пак влака за власта и почва много да ги е страх. И нищо чудно тук да има намеса на външни тайни служби.
  • 6 истина

    0 0 Отговор
    прав е СИДЕРОВ но защо има още много хора който не му вярват
  • 7 Българин

    0 0 Отговор
    Прав е , Волен е оплюван системно само и единствено защото казва истината!
  • 8 патриот

    0 0 Отговор
    ванко знаеш ли колко цигани са потурчени вече и в колко села и градове строят ''ракети,, заради такива като теб и ония в парламента
  • 9 хитлер

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "vanco":

    луд си ти защото вярваш на на тези които са против България.за какво плюят Волен-заради истината.случайно гледа ли какво ставаше след "атентата"-слушаше ли какво говореха тези "делегати" явно не си-за всичко им беше виновна България и за това доган гледаше нагло след "атентата"-"вижте,аз съм недосегаем и каквото кажа това ще стане дори и зад кулисите ще ви управлявам" това се виждаше през цялото време,а тази която дочете речта от доган каза че "срещу имамите се води процес както срещу доган когато са го вкарали в затвора" сега помисли дали ти си нормален
  • 10 кик

    0 0 Отговор
    сега разбирате ли защо е важно да има тук още една АЕЦ?хем работи за икономиката хем за отбраната
  • 11 муспи

    0 0 Отговор
    Разбирате защо трябва да сме с Русия във всичко - от АЕЦ до въоръжаването, от икономичиското оцеляване до предоставяне на България за ракетна база на Русия, и то независимо дали Русия е съветска или "демократична" като нас. Но за да стане това е нужно да се отървем от еврейските ни правителства, а сме го докарали дотам, че вече е възможно само ако ги избиеме. Защото на евреите не им пречи каквото и да си говорим за тях, но ако почнат да мрат, това е ужас - те са програмирани че ни владеят за да ги кефиме, с мренето им света рухва за тях, а те друг нямат.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове