Last news in Fakti

20 Март, 2023 19:21 3 492 149

Борисов: Макар и много трудно, знам как да ни измъкна, но трябва много воля. Иначе отиваме пак на избори и ще кретаме

  • бойко борисов-
  • трудно-
  • измъкване-
  • избори-
  • кретане

След Станишев стягахме колана, след Орешарски пак, айде после дойде вдигнатият юмрук. Сега тези ДеБетата стенат и говорят за еврозона, коментира в Смолян лидерът на ГЕРБ

Борисов: Макар и много трудно, знам как да ни измъкна, но трябва много воля. Иначе отиваме пак на избори и ще кретаме - 1
Снимка: ФБ

Бях оставил 78 млн. за пътя, но заминаха. Смолян-Девин, Смолян-Доспат, Девин-Кричим, бяха ями. За Доспат, за Кръстова гора нагоре...и сигурно трябва да минем нататък, Златоград-Ксанти, Рудозем-Ксанти - готово, направено е, даже компютри сложихме - но не работи. Всичко това си го спомням, защото за всяко нещо от плувния басейн, до Околовръстното, до стръмната улица. 135 млн. лв. имаше за региона. За всеки един град се направиха зали, детски градини - чудо. Хайде моите опоненти да станат и пред медиите да кажат: Какво направи ти, бе, сине майчин?. Половин милиард влагахме в Родопите, за да настигнем изоставането, навсякъде нови пътища. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Смолян пред пълна зала с граждани.

Той бе посрещнат на крака и с бурни аплодисменти.

„Идва някой и казва: Ще променяме! Няма нищо по света, което да не може да стане и по-добре. Но те ни забиха, обобщи той. „Мога много да говоря - от едната страна война, падат банки, но Щатите имат държавен резерв - печатат долари и казват, че ще подкрепят всички. В България лихвите отиват в небесата. Асен Василев казва, че сме забогатели. Тяхната клика са по-добре със сигурност. От сутрин до вечер се снимат как търчат по парковете, все едно ще имаме републиканско по лека атлетика на 2-ри април. И в този момент започвам да съжалявам за Цветанов, защото той в това отношение можеше да е много ценен кадър“, пошегува се Борисов, цитиран от novini.bg.

„Макар и много трудно знам как да ни измъкна, но трябва много воля. В противен случай отиваме пак на избори и ще кретаме. Аз пак ще дойда, защото ми е мъчно. Тогава обещанието да поправим нещо, ще е с много условия“, подчерта лидерът на ГЕРБ.

„Сложно ми е да обещавам, защото две години е много време, не може да си измиеш очите, все едно се будиш от кошмар. Сега трябва да се оправят финансите, да се оправят дефицитите, за да тръгнем към еврозоната. Не знам колко воля ще има народът това да го изтърпи. След Станишев стягахме колана, след Орешарски пак, айде после дойде вдигнатият юмрук. Сега тези ДеБетата стенат и говорят за еврозона. Благодарение на техните протести, на няколко хиляди човека, не сме в еврозоната. Тези, които най-викаха и мякаха, носиха ковчези, но народът не им даде и един процент. И единственото, което им остана е да ме анализират мен, това е смешно“, каза Борисов.

„ДеБетата що не гласуват 25-30 процента за тях, както за нас. Както ни подреди народът, това е резултатът“, отсече той.

„Макар и много трудно, знам как можем да се измъкнем, но измъкването означава мощна подкрепа за нас и много воля. В противен случай пак ще се съберем след няколко месеца и ще кретаме. Аз пак ще дойда, защото ми е мъчно. Тогава обещанието да поправим нещо, ще е с много условия, каза Борисов и допълни, че десет милиарда поне ще трябват за дупките в бюджета.

„ПП продължават да говорят за предходните години, но забравят двете години, в които времето е било тяхно. Въпросът е кой носи отговорност за последните две години - защото аз не виждам желаещи. Румен Радев го чувам да говори, че са направили бакии, които той се опитва да оправи“, каза от трибуната водачът на листата на ГЕРБ-СДС в 24 МИР София Тома Биков.

„Две години са достатъчно време, за да разберем добре ли живеехме. Не чувам някой, с изключение на фантаста Асен Василев, да казва, че хората живеят добре. Не чувам България да е постигнала нито една цел - Шенген, еврозона...Това, че се хвалят с икономически растеж през 2021 г., но това не е тяхна заслуга, това е инерцията от нашето управление“, посочи той.

„Пенсионната система е пред колапс. Някой трябва да плати сметката и този някой е работещият добре българин. И за наказание служебното правителство поиска 33% данък за свръхпечалба. Ние няма да допуснем това, защото ще спечелим изборите на 2-ри април, ще направим правителство и България отново ще тръгне напред“, увери Биков.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 65 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    132 6 Отговор
    От затвора няма да се измъкне.Ако ще и тунел да копае.Много е дебел и ще се заклещи.

    Коментиран от #12

  • 2 Град Симитли

    86 1 Отговор
    ПЕ-КА-ПЕ!
    ПЕ-КА-ПЕ!
    ПЕ-КА-ПЕ!
  • 3 квс

    121 3 Отговор
    И тоя се смята за осмото чудо на света, у нас е пълно с врабчета със самочувствие на орли и откъде го вадят това самочувствие никой не знае :-)))))
  • 4 Лост

    101 3 Отговор
    Булю,булю,булю.
  • 5 3.14К

    113 4 Отговор
    За сега толупа се измъква с успех от затвора. Вярно е, че знае как. С прихлупен над очите каскет ни се присмива на всички.
  • 6 ха ха

    93 4 Отговор
    Юнак Бочко ще се издърпа за косата от блатото. Малии... Пазете се от хора без смирение.
  • 7 Знаеш ,

    89 4 Отговор
    че нищо не знаеш , но Магнитски знае !
  • 8 Боби

    110 5 Отговор
    Недей да лъжеш народа!!!
    Засрами се!!!
    Нагъл си!!!
  • 9 така ли

    78 3 Отговор
    Тапанарин ?!Какво държиш в джоба?!Празна е торбичата ти....
  • 10 Стършел

    83 5 Отговор
    Каде ги остави тея 78 млн. за пътя бе Борка в чехмеджето ли?
  • 11 руZофилията V шOк!

    101 5 Отговор
    Този индивид е обида за всеки интелигентен и самоуважаващ себе си човек.
  • 12 Сменям си ник-а

    68 3 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Чекмеджета.
    Прашки в Барселона.
    Ипон.
    Мутри..........
  • 13 Мъжа на урсула

    59 5 Отговор
    Прав е Боко, и за матерЯла е прав колкото и да е тъжно да го кажа
    И не той е хитър. Той си е прост и си го признава. Тъжното е че ние сме още по-прости
    Но пак правилно го е казал - трудно ще е, ние ще работим той ще складира в шкафа че нещо американските банки се клатят

    Отивайте да гледате телевизия - кеф ви ергена, кеф ви капки
    Е така се затъпява, с телевизия
  • 14 Тома

    59 3 Отговор
    Той и сретен йосич каза как ще ни измъкне от теб бойче
  • 15 Красимир Петров

    69 4 Отговор
    Наглеца иска пак да краде
  • 16 Антон

    53 14 Отговор
    Айде не. 12 години крадене стигат. ПП и ДБ ще сложат край на мафията.

    Коментиран от #112, #140

  • 17 Даниел

    59 4 Отговор
    Айде по-добре недей повече да правиш каквото и да било за хората,почивай си!
  • 18 Минева

    55 3 Отговор
    Кого ще измъкваш? От тиквата тъпа измъкване трябва. Умни, образовани, работещи хора нямат нужда ти да ги измъкваш. Измъквай си тъпунгелите
  • 19 Трак

    59 4 Отговор
    12 г ни въвлече в спирала от социален геноцид с покрив над определени обръчи от фирми . Никакво събиране на данъци от обръчите му от фирми на НАШИТЕ БКП И ДС ИЗЗЕДНИЦИ! 12 г грабене крадене от обикновенния човек пълнене на хазната чрез кожодерство от бедния и раздаване на алчния бизнес от милиардери. 12 г политика на бедния по беден богатия по богат. 12 г само разграбване на народа и на бедните а от бизнеса нито лев в хазната а само подкупи с чанти и чували в офисите на БКП гр-об от престъпника по магнитски Горанов . От кво ще ни измъкваш не из-род ? Ти 12 г ни унищожи като народ ,сега ще ни измъквал
  • 20 гост

    53 3 Отговор
    Моля всички членове и симпатизанти на ГЕРБ, в които е останал поне малко разум СПРЕТЕ ГО, СКРИЙТЕ ГО, ВЪРЖЕТЕ ГО АКО ТРЯБВА! Той е вреден не само за България, но и за партията ви! Казвам Ви го с уважение и без ирония! Но ако нямате разум следва: Има Борисов - има ГЕРБ, Няма Борисов - няма ГЕРБ!

    Коментиран от #76

  • 21 Веселяк

    9 18 Отговор
    Аз ше гласувам за русофилите и Волен само за майтапа 🤪 а иначе въобще не ми дреме 😆
  • 22 Тоя простак

    45 2 Отговор
    Няма да го коментирам
  • 23 Александър Димитров

    50 2 Отговор
    Баце,ти вече ни Оправи...ходи си гледай внучетата, молим ти се...
  • 24 Гост

    54 3 Отговор
    Какво знаеш ти бе?! Знаеш само схеми, далавери, зверски кражби за милиарди. Ти ще ни довършиш бе, буци!!!! Ти требе си другаде, не у парламента
  • 25 Аз съм от ссср

    32 2 Отговор
    Серии се и разпусни Герб и повече не искаме да те виждаме.
  • 26 само от заглавието разбрах

    41 2 Отговор
    Тулупът му е проблем да проуемее колко много е тулуп .
  • 27 Тази

    43 1 Отговор
    мутра крадлива има още очи да говори.
    Да изметем мутрата от политиката.
  • 28 Сикаджун

    37 1 Отговор
    Най - добре за всички нас е Тиквата да влезе в затвора при Бай Ставри! Само тогава държавата ни ще тръгне по истински европейски път на развитие.
  • 29 да ви имам самочувствието

    39 2 Отговор
    Близо 70 % от имащите право на глас не отидоха да гласуват на последните избори.
  • 30 пиф

    34 1 Отговор
    бях оставил 78 000 000 в чекмеджето, но ги дадох за чадър
  • 31 35 години стигат !

    27 9 Отговор
    Айде нема нужда! Никога повече простокирчовци простоборисовци и простохристовци!
  • 32 Реалист

    16 3 Отговор
    Бойко искам да те жуля:)
  • 33 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    28 1 Отговор
    Е КАЖИ КАК ДЕ,С 200 ИЛИ ЩЕ НИ НАБИВАШ ОНОВА ДЕТ нЕ АКЪЛ??
  • 34 простака с ръка в джебака

    30 1 Отговор
    Буцка , орехчетата още не са цъфнали , ти все си ги търкаляш . Ако ще ги садиш , вече са мухлясали нема да вържат .
  • 35 оня с коня

    28 1 Отговор
    СМЕШНИК!!!
  • 36 Катинара

    19 1 Отговор
    Магни флекс всичко ще оправи, от понеделник…. и менискуса ще оправи и други пропуски ще оправи.
  • 37 СЗО

    12 6 Отговор
    Великия маг Боко ще изкара заека от ръкава.
  • 38 зевзек

    29 2 Отговор
    както винаги брътвежи и глупости, несвързани неща, с един път, и един мост, всичко се оправя така ли, ами законите, бизнес средата, социалната подкрепа за хората, борбата с корупцията, справедливостта, неравенствата, те не съществуват за тебе, но той не е прост, така му е казано да се прави и да се държи, говори за Шенген, а той за 15 години не успя да ни вкара там, въобще нула е този, една ГОЛУЕМА нула, всеки който гласува за него, прави мечешка услуга на децата си

    Коментиран от #120

  • 39 Вие господине

    18 2 Отговор
    Г-н Борисов и да спечелите пак няма да се наместите във парламента далапате пачките 👤💶👤💶👤💶💶👤💶💶👤💶💶👤💶💶💶👤👤💶💶💶👤👤💶💶 пожелавам ви все да правите избори и държавата да изчезне със все оправлението мафиоцко 👏👏👏👏👏👏👏👏 на добър час и успех
  • 40 Тиквето 🎃

    28 1 Отговор
    Тиквата замина Венци Мартинов и Весо Парцала (лека му пръст)с тия скечове !
  • 41 СталиН

    32 2 Отговор
    Тулупа е терорист,още помним как ни глобява 15 000 лева и три години затвор за неспазване на карантина
  • 42 Панов

    24 0 Отговор
    Баце е велик демагог. Само „Демостенските гърци“ от времето на Филип Македонски са били по-големи демагози от него...
  • 43 Помак-а

    26 0 Отговор
    Ти ли бе ..пу , освен че си мутро-мафиот си и лъжц ..окраде всичко ...шепа хора лежите в златни тухли и милиарди долари и евро ..пу ..безсрамник
  • 44 ФЕЙК

    9 3 Отговор
    По Владимир Маяковски: ГЕРБ Е БОРИСОВ И БОРИСОВ Е ГЕРБ ! и от мен: Има Борисов - има ГЕРБ, няма Борисов - няма ГЕРБ!
  • 45 айде бе простак неграмотен

    27 1 Отговор
    Знае държава да опраи , не знае , че пред аудитория с ръце в джебовете не се стои
  • 46 А баце си трае за жените.

    29 2 Отговор
    Къде е Мис кюлоти и детенцето й? Какво стана с вилата в Барселона? Набързо ожениха момичето за един старец и изчезна физически.
    НИКОЙ ЛИ НЕ СЕ интересува он боковите сексуални истории? А Мата Хара, който той припозна? И десетките други, за които феновете му се кефят на това, че бил мъж. Дебел, грозен по мутренски, непохватен, примат! Дайте малко инфо, дори рекламно да е.
    Да не е станал джендър, нали търчеше да ни уговаря за Истанбулската конвенция?
  • 47 9689

    23 1 Отговор
    Долен престъпнико,бегом в кауша.
  • 48 гНУс

    31 1 Отговор
    Тоя ще замрази доходите за години напред. Освен бедност и болести нищо добро не е донесъл на Бг.
  • 49 Някой

    24 1 Отговор
    Тия двамата малоумни боклуци защо още не са при бай Ставри.
  • 50 забелязвате ли на боко номерата?

    21 1 Отговор
    С него и без него ПАК ЩЕ ХОДИМ на избори наесен!!!!
    Боко не играе, само лае и се прави на значим!
  • 51 Вие господине

    20 1 Отговор
    Сбогом ви завинаги на всичките партии дано хората ви забравят и дане ви вижда никога повече където и да е Било във пространството и времето

    Коментиран от #54

  • 52 Малееее

    25 1 Отговор
    И как баш Тулупа ще ни измъкне от Тулупията? На мафоиозо с цункане на златната ръчичка или на мафоиозо с чекмеджето и патлака ще се надявам да ни оправи. Някой вярва ли, че България ще я оправят мафиоти и Тулупи? Аз не вярвам! Жалко за децата ви!
  • 53 гНУс

    25 1 Отговор
    Някой ще ни отърве ли от тоя?! С протести го махнахме, той пак се натрапва. Не се търпи.
  • 54 сара

    27 2 Отговор

    До коментар #51 от "Вие господине":

    Този неук лъжец трябва да бъде спрян!
  • 55 Айдее

    3 26 Отговор
    ГЕРБ - Победа!!
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 комедиант

    12 3 Отговор
    На седмия ден от сътворяването на антикризата Господ си почива .

  • 58 Читател

    17 1 Отговор
    Баце е в ситуация отпред змия отзад магаре, който разбрал разбрал.
  • 59 Дрифт

    24 1 Отговор
    Знаеш как да окрадеш народа, боклук.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 ЕТО ЗАЩО , Козяк го е викал ТРИ ПЪТИ

    6 10 Отговор
    За една СЕДМИЦА ! Те са му ОБЯВИЛИ че той еспечелил ИЗБОРИТЕ ! Всичко останало с БЮЛЕТИНАТА , урните и протоколите е въпрос протоколен !
  • 62 Наблюдател

    24 1 Отговор
    Развитието на България е блокирано от наглеци като Бойко Борисов, Иван Гешев, Емил Кошлуков, Борислав Михайлов и директора на Народния театър, които не се съобразяват с волята на хората и не подават оставка.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Човек

    11 0 Отговор
    П...л
  • 65 Ако смея да запитам

    21 0 Отговор
    Този лъжлив дегенерат докога ще го пускате?
  • 66 НАРОДА не е СВИНЯ !

    14 1 Отговор
    Той лапа ВСИЧКО ! Щом Бойко вече е на ИНСТРУКТАЖ в Козяк , означава че ИЗБОРА е НАПРАВЕН !
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 НАРОДА не е СВИНЯ !

    11 0 Отговор
    Той ЯДЕ всичко !
  • 69 Кики и Коки

    7 12 Отговор
    Киро и Кокорчо, патерица на тиквуня. Всъщност две патерици. Киряк дясната, Кокорчо лявата. Еуглената му е на.Х!У,й, ник. Мравояда му е иб.рик чиR. Тая весела г. Е.й дружинка върна тиквения фенер на бял кон
  • 70 Да, бе

    18 0 Отговор
    Тоя тулуп за какво се бори!!! Какво още трябва да причини на тоя народ, че да се освести? Какво ще замъкне в отвъдното освен родата си с кървавите крадени пари... И какво ще си купи, спасение, е за такива спасение дебне от нанай.
  • 71 Не случайно на НАРОДА по ТВ

    14 0 Отговор
    Му показват " Ф Е Р М А Т А " ! А след това , като на БАВНОРАЗВИВАЩ и " Като две капки " ! И народа БЛЕЕ !
  • 72 Ице

    17 0 Отговор
    Не познавам човек последните 30г., който де е стегнал колана. Само се увеличават на обем. А Боко наедря като морж.
  • 73 Пешо от блока

    20 0 Отговор
    Не знам в България друг толкова много да лъже! От сутринта до вечерта тоя човек лъже безброй пъти, дори не се слуша какво лъже, веднъж излъже за нещо, после сам си опровергава лъжата и после пак започва отначало. Всичко това е само поради една причина и тя се нарича страх. Страх от последствията за това, което е направил като премиер.
  • 74 Толупа не

    17 0 Отговор
    е фактор в политиката.Очаквам скоро остраняването му от Герб и много,много дълги дела и затвор.
  • 75 Учен

    17 0 Отговор
    Мерси, точно ти знаеш как да загробваш, за измъкване трябват знания.
  • 76 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 22 Отговор

    До коментар #20 от "гост":

    • Стига с тази „ПРОМЯНА“!!! КОЙТО иска промяна да си смени най-добре половата ориентация и белким се успокои.
    От НЕКЪДЪРНИЦИ, само промяна може да се очаква, защото е лесно, а за „.......Европейското Развитие на България“ трябва акъл и работа.
    Тия двамцата, Кирчо и Асенчо, ако не влезнат във властта и партията им се обезличи като последва 7/8, няКОЙ ще пострада жестоко...ПАРИТЕ ДАДЕНИ ЗА ПРЕДИЗБОРНА АГИТАЦИЯ ОТ „СПОНСОРИТЕ“ ТРЯБВА ДА ИМАТ ВЪЗВРАЩАЕМОСТ +.
  • 77 Хаха

    13 0 Отговор
    Те и САЩ знаят. Чакаме и да видим.
  • 78 Бойко е човек който САМ НЕМОЖЕ

    23 1 Отговор
    Да изкаже ЕДНО сложно изречение ! Просто изречение той може да изкаже , но го свърже с друго просто за него НЕ Е ХАРАКТЕРНО ! Сирич , човекът е ПЛИТКОВОДЕН !
  • 79 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 22 Отговор
    ……aвтoритeтнa и прocпeрирaщa Бългaрия, e вeрният път КОЙТО СЛЕДВА БОЙКО именно чрез строежа на магистрали, обществени сгради, водопроводи и т.н. Другoтo e връщaнe към 50 гoдишнитe бeзплoдни уcилия нa Бългaрия.

    Коментиран от #88

  • 80 ЧехМедЖаН ПаШа

    18 0 Отговор
    Макар и трудно, ще продължа да си пълня чехмеджетата, само на изборите гласувайте за ХУНТАТА МИ...
  • 81 Бивш гербаджия

    24 0 Отговор
    Бат Бойко подиграваш ли се с нас с тези глупости където бръщолевиш. Ставаш за смях.
  • 82 Верваме

    19 0 Отговор
    Тоз завалията е като латерна
    Ако трябва да мисли спонтанно и независимо загива
  • 83 Има нова схема за пълнене на чехмеджетат

    16 0 Отговор
    За стабилно крадене,на 2 април подкрепете организираната престъпна група...
    За стабилно крадене отново...
  • 84 НАРОДА е ПРЕЦАКАН преди изборите

    6 2 Отговор
    Да са се СЪСТОЯЛИ !
  • 85 оня с коня

    16 1 Отговор
    78 млн в чекмеджето беше оставил!!
  • 86 Смешник

    14 1 Отговор
    Звучи като предсмъртна реч на Баце, пепел ми на езика. 😁
  • 87 Нима мен и теб в КОЗЯК ни считат за

    4 3 Отговор
    П А П Л А Ч ?
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Веселяк

    1 8 Отговор
    Аз ше гласувам за русофилите и Волен само за майтапа 🤪 а иначе въобще не ми дреме 😆
  • 90 Гласове от зайчарника в Банкя

    16 0 Отговор
    Познайте тоя път Бацо, колко ще ви измъкне!
  • 91 Иво.

    19 1 Отговор
    И аз знам, когато такива като този темерут отидат в затвора, тогава ще се оправим!
  • 92 анонимен

    21 0 Отговор
    Прост, по прост, най прост , тиква.
  • 93 Хаха

    13 1 Отговор
    Бащицата. Това заслужава Ганю. Защото се кланя на мутри и колонизатори. Незнайно защо.
  • 94 Дедо

    15 0 Отговор
    Пуснете го само за една нощ в килията на Пешо Сумиста и ви гарантирам,че на сутринта Боко ще е смирен и много плашлив и скромен.
  • 95 абв

    10 0 Отговор
    премиерът слънце
  • 96 ТЪПАНА е атрибут за всеки

    9 0 Отговор
    Г Л А Ш Е Т А Й ! А да си едновременно и ДВЕТЕ се казва ДЮШЕШ !
  • 97 СКАЛАТА

    13 0 Отговор
    Кой Ли Ви Вярва Борисов Свършват Се Баламите
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Катинара

    12 0 Отговор
    Е тоя заедно с Магнитчо, що го возеше у джипо, откраднаха малка част от паричките на Черепа-готови пари. Така каза Васил. Да а! Сега Магнитчо не го качва и в кучкарника-защо? Не е прав-качи го.
  • 101 НЕВЕРОЯТНО цялата страна от него

    14 1 Отговор
    П Р О Р Е В А а днес той отново посяга на ИЗБОРИТЕ да победи ! Защо народа кротува БЕЗМЪЛВЕН и не КРЕЩИ ?
  • 102 Нашийник

    15 0 Отговор
    Леле, какъв малоумен урод се гласи да убива пак българите!
  • 103 Крадецо, ти единствено можеш да,

    14 1 Отговор
    Измъкваш милиарди от държавата и Народа!! Ти Крадецо Замъкна много Народна пара по Овшорки и Чужди БанкиПразник щее когато те вкарат в затвора за много години, Ще си Отдъхне Народа от теб Лъжецо и Крадец!! Нали знаеш, че до бескрай не може да Лъжеш, опитвалиса се и много други преди теб, и в един момент идва КРЯТ!!!
  • 104 Тиквенския Рай

    5 0 Отговор
    Ф
    А
    К

    ЙУУУУ
  • 105 Европеиската прокуратура да ви каже

    12 0 Отговор
    Имената че крадете парите и строите не качествени магистрали прибирате пари от материал
  • 106 Казуар

    14 0 Отговор
    Бойко, пак ли правиш предизборно събрание във Факултето.
  • 107 ПСР

    11 0 Отговор
    112,алоуу,спешно,линейка за психиатрия!!!
    Опасно за живота!На пациента и тази част от социума,която Му вЕрва.
  • 108 Вие ли че оправите България?

    14 1 Отговор
    Вие които крадете от отпуснатите пари на европейския саюз за да се построят качествени магистрали с качествени материали и бетон а вие какво направихте не изляхте бетон качествен за да приберете милиони и да построите уж качествени магистрали вие ем крадете а България ем няма пари ем и магистрали заради ДПС ГЕРБ и БПС България е наѝ коропираната стана и най бедна и пропаднала
  • 109 Ми зер ник

    12 0 Отговор
    Да беше построил
    Белене,
    Южен поток,
    Гръцката връзка,
    пътища, които не са за ремонт преди да ги пуснат в експлоатация,
    средната заплата да беше 1500€,
    разследване, прокуратура, съд да бяха на място,
    корупционерите да бяха в затвора,
    ...
    ...
    ...
    Ало, Бойко, как е Ваньо?
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Веселяк

    1 5 Отговор
    Аз ше гласувам за русофилите и Волен само за майтапа 🤪 а иначе въобще не ми дреме 😆
  • 112 Закс

    0 5 Отговор

    До коментар #16 от "Антон":

    И те са продажници !!!

    Коментиран от #146

  • 113 Ццц

    1 7 Отговор
    Макар и много трудно ще се измъкне ако той ни управлява. Иначе на никой не му се управлява. Освен разбира се на Ристю Иванов. Но този ще стане капитан и на Титаник ако му предложат. Стига да управлява все нещо.
  • 114 Аз...

    11 0 Отговор
    Спри се бре кретен
  • 115 гай юлий от банкя

    8 0 Отговор
    Мъж на всяка ПКП и жена на всеки " началник "
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 бай методи

    8 0 Отговор
    Бре сине. като малък, като лъжеше те биех през устата, жалко, много малко съм те бил.
  • 118 Катинара

    10 0 Отговор
    Казано е: Може и да спечели, ако качи у джипката Магнитчо, все пак заедно краднаха, заедно да се возат!
  • 119 Знае

    7 0 Отговор
    как да измъква пари.
  • 120 Имаш право

    1 10 Отговор

    До коментар #38 от "зевзек":

    Имаш право, само че има една студена, сурова реалност. При всяко посещение в определен град Борисов изброява конкретните обекти които са направени до този момент. Като им знае точното местоположение. И продължава с чакащите обекти за довършване и отново знае какво е точно - било зали, пътни възли, и т.н.
    А суровата реалност е тази: само ГЕРБ досега построи нова България, а без ГЕРБ едва ли някой ще я дострои...

    Коментиран от #123

  • 121 Васил

    9 0 Отговор
    Знаеш ама само да крадеш видяхме го 12 години!
  • 122 Бай Лисан

    10 0 Отговор
    Три статии за Бойкус Трименискус, от различни автори на Факти и винаги присъства изречението:

    "Той бе посрещнат на крака и с бурни аплодисменти."

    Следете следващите статии....
  • 123 На кое казваш ти

    12 0 Отговор

    До коментар #120 от "Имаш право":

    умнико "НОВА БЪЛГАРИЯ" да не би на стадото овче с БАШ овчаря от Банкя ? Излизал ли си поне веднъж извън пределите на кошарата "България" поне до близките Хърватска или Словения за да видиш в какви НОВИ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ са се превърнали тези бивши соц републики ? Излизал ли си до централна или западна Европа за да видиш, че няма село в което когато завали дъжд не можеш да си нацапаш обувките с кал, излизал ли си в държава от ЕС в която се е извършило САНИРАНЕ за да видиш какво означава истинско САНИРАНЕ...излизал ли си сред хора не ОВЦЕ за да видиш как живеят и т.н. СМЕХУРЧО "ГЛАВОЗАМАЯН"......

    Коментиран от #124

  • 124 Съгласен съм

    0 6 Отговор

    До коментар #123 от "На кое казваш ти":

    Ами кажи тогава за кого да гласуваме, че тук да се постигне същото?

    Коментиран от #126

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Защо трябва да ти казвам

    7 0 Отговор

    До коментар #124 от "Съгласен съм":

    за кого да гласуваш, ти не можеш ли да бъдеш самостоятелен, винаги ли трябва да ти се манипулира мисленето, или не можеш да мислиш ? Толкова ли не си разбрал, че сте ограбен народ от политиците които са ви управлявали, елементарно е да се разбере само от един факт как ви обират - "РЕМОНТ НА РЕМОНТА НА РЕМОНТА" ? В коя държава го има това на нещо което трябва да има гаранция като ново за толкова много милиони вложени ?

    Коментиран от #149

  • 127 Айде

    7 0 Отговор
    Борисов нищо не разбира! Доказано е!
  • 128 Даааааа

    11 0 Отговор
    ГЕРБ умре
  • 129 Този е

    8 0 Отговор
    Изключителен нахален и нагъл човек
  • 130 Мюмюн ага

    5 0 Отговор
    В нашту майка дават по 50 лева да гласуваме за 2
  • 131 Въпрос

    6 0 Отговор
    Ако Тиква е галена от три ПАПИ се превръща в:а)каляска Б)министър председател в)остава Тиква
  • 132 Гарантирано от ГЕПП

    7 0 Отговор
    Макар и много трудно има какво още да се крадне. Дайте ми власт, парите сам ще си ги взема
  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Вън Тиквата от Властта у нас!

    5 0 Отговор
    Срий се бре, Боко Шкафа! Крадец и лъжец нагъл!
  • 135 Борисов, махай се, не те искаме!

    5 0 Отговор
    Този крадец трябва да е в Затвораааа!!!!
  • 136 БОЙКООО , КЪДЕ Е АНТОН ТОДОРОВ

    6 0 Отговор
    ДА ТИ ПОДДЪРЖА ТОПКИТЕ , ТА ДА СИ ИЗВАДИШ РЪКАТА ОТ ДЖОБА - КЪДЕ ГО ЗАТРИ ТОЯ НЕБЛАГОДАРНИК ?
  • 137 ЛЬОХОО , ТИ СИ ПРОБЛЕМ ЗА БЪЛГАРИЯ

    4 1 Отговор
    ТИ СИ ДИКТАТОР НА СВОБОДА - В ЕВРОПА СИ ЕДИНСТВЕН !
  • 138 Гражданин

    6 0 Отговор
    С лъжите си Боко Банкянски задмина Ганьо Балкански с 200!
  • 139 Гражданин

    7 2 Отговор
    Той бе посрещнат на крака и с бурни аплодисменти - скоро от бай Ставри!
  • 140 Ти да видиш

    0 5 Отговор

    До коментар #16 от "Антон":

    Те го сложиха... За 7 месеца всичко ошушкаха, а за "мафията" и жълти стотинки не останаха.
    Ейййй, гоУеми са тия ПП-та ДБ-та.

    Коментиран от #147

  • 141 Ъъъъ

    6 0 Отговор
    Потроших си колата от пътищата на тоя и неговите местни феодали
  • 142 ДАЙ БОЖЕ БОЙКО ДА СПИЧЕЛИ

    1 1 Отговор
    ТОЗИ УСПЕХ ЩЕ ГО ДОВЪРШИ ! ТЪПАК !
  • 143 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    6 0 Отговор
    След изборите, този нагъл лъжец и крадец ще бъде прибран в затвора за дълги години! ГЕРБ ще се изпари!
  • 144 От къде да

    3 0 Отговор
    ни измъкваш бе толуп?! Българина не е живял по добре от сега през последните десет години! Освен да забатачиш нещата с м@лоумието си ,друго няма да свършиш!
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Антон

    1 0 Отговор

    До коментар #112 от "Закс":

    Не мисля, Износът растяха, заплатите растяха, връзките с цивилизацията се подобриха.
  • 147 Антон

    1 0 Отговор

    До коментар #140 от "Ти да видиш":

    Глупости, износът расте, заплатите се вдигнаха. Айде ходи при Копейката да искаш руZки пари, защото акъл надали може да даде.
  • 148 Първа сила ПП и ДБ

    2 0 Отговор
    Абе Боцко ти все си дал все си оставил милиони ,кажи си кога си вземал като не са те видели бъди честен признай си.Ти ако него направиш Влади наМагнетизирания ще те изпревари и колкото и мерак да имаш да управляваш простите дето се харесвате по твоето определение намаляха и шансове нула. Стягай куфарите за Дубай и беж да те няма
  • 149 Пак съм аз

    0 0 Отговор

    До коментар #126 от "Защо трябва да ти казвам":

    Сигурно няма да го видиш, но да напиша. Ако управляват други различни от ГЕРБ може да няма "ремонт на ремонта", защото няма да го има първичният строеж. Т.е. няма да има нищо построено в наличност.
    Казваш ми да мисля и да решавам самостоятелно за кого да гласувам... Ами честно не виждам за кого.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове