Last news in Fakti

31 Юли, 2023 09:07 9 019 29

Окръжният прокурор на Стара Загора: Изхождайки от дългия си опит, считам, че делото ще бъде доведено докрай

  • обезобразено момиче-
  • прокурор

Събрани са достатъчно доказателства, от които е направен обоснован извод, че именно Георги Николаев е автор на това престъпление, обяви Дичо Атанасов

Окръжният прокурор на Стара Загора: Изхождайки от дългия си опит, считам, че делото ще бъде доведено докрай - 1

„Изхождайки от дългия си опит, считам, че делото ще бъде доведено докрай“. Това каза пред bTV Дичо Атанасов, окръжен прокурор в Стара Загора, за случая с 18-годишното момиче от Стара Загора с 400 шева след насилие от мъж, с когото е имало връзка.

Задържаният 26-годишен Георги Николаев не признава вина за нападението.

Събрани са достатъчно доказателства, от които е направен обоснован извод, че именно това лице е автор на това престъпление, обяви окръжният прокурор на Стара Загора.

Николаев е задържан за 72 часа по второто обвинение – заплаха за смърт към 18-годишното момиче. Събрани са достатъчно доказателства, че именно това лице е извършител на това престъпление, обяви Атанасов.

Предстои обвинението да поиска мярка „задържане под стража“.

Дичо Атанасов уточни, че прокурорът по делото не е сменен, а е назначен и втори наблюдаващ прокурор. По думите му не е имало забавяне при събиране на доказателства по делото.

Другият задържан младеж от Стара Загора за агресия в социалните мрежи няма пряка връзка с Георги Николаев, обяви още Атанасов.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 отфффрраддд

    21 22 Отговор
    Безнаказания тормозът над жените го наложиха комунистите. Мълчанието го наложиха комунистите. Жената без мъж я третираха и сега я третират като нечовек. Разведените жени ги сочиха с пръст, сякаш са по- низши същества. Разводите бяха забранени, другарски съд имаше за хората, които искат да се разведат, ергенски данък за неженените. Жените ги принуждаваха да търпят и мълчат. Комунистите наложиха насилието и издевателствата в семейството.

    Коментиран от #7

  • 2 Няма начин

    29 1 Отговор
    Сега като се набутаха медиите, и делото ще доведете докрай, и добичето ще отиде където трябва! Проблема е ако го оставите да лежи в Стара Загора! Ще е на пансион! Би било добре някой да ви светне да лежи в централния! Баща му има добитък, ще продава и ще го поддържа! А ако е в Стара Загора, полицаите са му "приятели" и ще кара пансион и ще се изживява падишах в затвора!
  • 3 АУУУУУ

    33 1 Отговор
    БЪЛГАРИЯ СЕ НУЖДАЕ ОТ МНОГО СЕРИОЗНА ПРАВОСЪДНА РЕФОРМА !!!
  • 4 Ловджия

    31 0 Отговор
    Като чуя - прокурор и ми идва ех така от вътре много да стрелям
  • 5 Тошо

    14 1 Отговор
    Господ да пази жените че ние не можем

    Коментиран от #15

  • 6 ФЕЙК

    34 0 Отговор
    И този се изходи по въпроса, ама по прокурорски ! Типичен представител на прокуратура дето си клати.............. А какво изхождахте повече от месец?
  • 7 Кви комунисти бе

    12 13 Отговор

    До коментар #1 от "отфффрраддд":

    Откак свят светува е така! Я виж при мюсюлманите! За разплодна крава я имат жената, сигур от комунизма ще да е!
  • 8 Eдин

    37 0 Отговор
    КАКВО МИ КАЗВАТЕ С ТАЗИ СТАТИЯ? ЧЕ ПОВЕЧЕТО ДЕЛА НЕ СЕ ДОВЕЖДАТ ДОКРАЙ?! И това ми било "правозащитна система" ! Как се класифицира това ли - престъпление по служба се нарича!

    Коментиран от #17

  • 9 гост

    27 0 Отговор
    Хората се нуждаят от НЕИЗБЕЖНО, БЪРЗО И СПРАВЕДЛИВО ПРАВОСЪДИЕ. Другото са юридически увъртъници, капани и празнодумства.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Гл. Прок.

    33 0 Отговор
    Изхождайки от дългия си опит заради раздухания случай не мога да взема едни пари сега и да прикрия охранителя дилър от дискотеката

    Коментиран от #28

  • 12 Голям зор

    21 0 Отговор
    Аве гнус..ер ти запя друга песен.Тоя изрод ли ще защитаваш ААА.
  • 13 Към "политиците" и депутатите:

    25 1 Отговор
    Така наречената "Правосъдна система" получава мило за драго за да защитава ПРАВАТА НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ! ПРИ ТЪЛКУВАНЕТО НА ЗАКОНИТЕ ГИ РАЗТЯГАТ БЕТЕР ОТ РАХАТ ЛОКУМ. В замяна си строят 6 етажни "вили" по морето, почиват на Малдивите, в по-леките случаи на Карибите и т.н. Да жУвей българската правосъдна система НАЙ- "ПРАВОСЪДНАТА В СВЕТА !!
  • 14 Жарък смешник

    31 0 Отговор
    Ако не се бяха оплакали на телевизията щяхте да се спотайвате в мишите си дупки и да църкате като някой ви подхвърли сиренце
  • 15 Бе да ти кажа

    16 1 Отговор

    До коментар #5 от "Тошо":

    Добре е и те самите да се пазят. Два дни преди това й отправя заплахи за убийство, после звъни по домофона, казва, че е той и тя го пуска да влезе. А изродът е бил с маска и ръкавици и според мен е имал намерението да изпълни заканата си. Минимум 20 г. в кафеза, а жените да мислят малко повече. И да покажат родителите да ги видим каква стока са, щом са оставили момиче на 15-16 г. да се хване с такъв уууурооод. Дъщеря ми се сърдеше, че искам да знам в каква компания се движи, ама в този случай не зачетохме "правото й на личен живот". И да покажат и ония, неговите от с.Братя Кунчеви дали са разбирали какво говедо отглеждат.
  • 16 Гост

    26 1 Отговор
    Много ли ти е дълъг корумпирания опит бе, дядка?!!
  • 17 Реформа

    24 0 Отговор

    До коментар #8 от "Eдин":

    За тях е станало понормално случаите да не се довеждат до край. Ние чакаме правосъдие от тези корумпирани ченгета. И с цялата си наглост взеха най много пари от бюджета.
  • 18 Коректен

    27 0 Отговор
    ОСТАВКА на прокурорите и съдиите замесени в това безобразие. Не искаме правосъдие, а справедливост.
  • 19 алчни магистрати

    25 0 Отговор
    Магистратите действат само ако им платиш! Не им пука за справедливостта!
  • 20 Никой

    22 2 Отговор
    Всички видяхме що за човек е съдийката освободила садиста от нейния вече изтрит фейсбук профил. Колкото и оправдания да изскажеш с каква страст работиш госпожо лъснаха политическите ти пристрастия към насилниците.
  • 21 Свобода или смърт

    13 10 Отговор
    Маниака е активист на Възраждане! Проследете връзката му с Копейкин!

    Коментиран от #23

  • 22 Бай Иван

    1 9 Отговор
    Извинявам се но , случаят с това нарязано момиче придобива някакви космически измерения. От пълното му неглижиране /защото е станал преди месец до колкото разбираме/ до раздуването му до чудовищни размери .Няма сигурно вече политик, който да не се е изказал по случая/очаквам вече и някой извънземен да вземе отношение/. Няма телевизия, която не го върти нон стоп, за да си запълва програмата. И така 5-10 дни и всичко замира.Толкоз.От пълното неглижира до преекспонирането му. Сега се почна съдебни реформи , инстанбулски конвенции, закон за домашното насилие и още и още. А истината е, че си имаме Наказателен кодекс, имаме си закони които регулират тази материя и просто те трябва да се прилагат .В тази връзка един приятел казваше така " като чета НК и си мисля,че още от сутринта като изляза от къщи съм за затвора, все нещо което ще направя е престъпление" Проблема е в това " от ..години до .... години" наказание и всеки си ги чете и прилага като накрая наказанието е символично . В случая ,чия е вината ,че медицинското на момичето е за лека телесна повреда? Може да са много порязванията, ама да са за лека телесна предвидена в закона. Сега туко виж заради общественото мнение я квалифицират и като тежка. А тя да е примерно средна. Конюктурно ли ще се правораздава в РБ и от телевизията?И най-добрите закони да направите, като този който ги прилага гледа примерно да прибере едни пари от някоя от страните пак ще е същото. Ако тези предпоставки се пре
  • 23 Бай Иван

    4 9 Отговор

    До коментар #21 от "Свобода или смърт":

    Не е вярно ! Полицията , разследващият полицай , експерта изготвил експертизата , районният прокурор ,съдията гледал мярката всички са от Възраждане ! Предполагам ,че Костадинов им се е обадил да ги накара да действат по така мекичко с момчето щото е привърженик на Възраждане . Айде стига глупости .
    Аз мога да напиша - от три месеца има ново правителство което реформира службите и МВР е на ПП-ДБ
    районният прокурор е на ГЕРБ щото ГЕРБ сложиха Сарафов
    Съдията е на ВСС -командвано от ДПС
    Така дали е добре?
  • 24 Морски

    19 0 Отговор
    Лъжец.
    Ако не бяха медиите нищо нямаше да направите.
    Махай се......оставка.
  • 25 Голям зор

    8 0 Отговор
    Аве тая съдийка дето я защитаваш пръщи от акъл заради едни окървавени пари,за това ли седите там?
  • 26 Ели

    13 0 Отговор
    ПРОВЕРКА НА ИМОТНОТО СЪСТОЯНИЕ НА СЪДИИ,СЛЕДОВАТЕЛИ ПРОКУРОРИ! ВСЯКО НЕСЪОТВЕТСТВИЕ ДА СЕ ТЪЛКУВА ЗА ЗЛОУПОТРЕБА СЪС СЛУЖЕБНОТО ПОЛОЖЕНИЕ! УВОЛНЕНИЕ БЕЗ ПРАВО НА РАБОТА В СИСТЕМАТА! ТАКА ЩЕ СТАНЕ РЕФОРМАТА!ДАЛИ Е ГЕШЕВ ИЛИ ХЕШЕВ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Парите са взети

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Гл. Прок.":

    вече!
  • 29 Просветен илюминат

    1 0 Отговор
    Не е ли престъпление да вземат заплати държавните служители след като видимо нещата в държавата все повече излизат наяве,че не са такива каквито е редно да бъдат и от това страда народа,който има плаща заплатите?
    В една частна фирма ако не си вършиш работата ще ти се плаща ли заплатата и ще те държат ли на работа?
    Тарикати ще има докато има кой да им угажда.
    Народа сам и е виновен за всичко което получава.
    Когато не ми харесва какво получавам, променям това което давам.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове