Last news in Fakti

22 Февруари, 2024 13:54 1 607 32

Делян Пеевски: Христо Иванов да спре да лъже, че не иска цялата власт над съдии и прокурори

  • делян пеевски-
  • христо иванов-
  • скандал-
  • мазно турско кафе

Кое е лошото на ДПС? Че Христо Иванов пи мазно турско кафе в моя кабинет и седеше в скута ми, докато се случи Конституцията и всички ми идваха час по час?

Делян Пеевски: Христо Иванов да спре да лъже, че не иска цялата власт над съдии и прокурори  - 1
Снимка: БГНЕС

Христо Иванов да спре да лъже. Така коментира председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски, предаде "Фокус". "Много срамно лъже, не му отива, да спре да бъде слуга на олигарсите, да стане достоен български депутат", отсече Пеевски.

"Готов съм за очна ставка.

Да ме погледне в очите и да ми каже, че не е водил тези разговори. Янкулов - или главен прокурор или шеф на КПКОНПИ, Сава Петров зам.-главен прокурор и ред други имена. Всички органи иска да попълни с негови хора и да овладее съдебната система", допълни Пеевски.

Искал всички регулатори да са с негови хора и да овладее съдебната система. Беше му отказано, делкането. Не, отсече Делян Пеевски.

Много срамно лъже, не му отива, да спре да бъде слуга на олигарсите и да бъде достоен български депутат и да разбере, че е тук, за да работи за хората, подчерта той и каза, че е свършило времето, в което някой ще маже ДПС. Конституцията я има благодарение на нас, каза Пеевски. А на кампанията се закани, че ще е на всяко предизборно събитие на ПП-ДБ, ще ги гледа в очите и ще им отговаря.

Христо Иванов и олигарсите зад него искали да завземат прокуратурата,

посочи депутатът от ДПС, и обясни, че битката е за КПКОНПИ и прокуратурата, олигархията иска да завладее държавата. Иначе имало добри разговори за Конституцията между партньорите, стана ясно от коментара му.

Да спрат приказките вече как ГЕРБ е с ДПС, настоя още Делян Пеевски и попита: "Кое е лошото на ДПС? Че Христо Иванов пи мазно турско кафе в моя кабинет и седеше в скута ми, докато се случи Конституцията и всички ми идваха час по час?". А по повод заявката на Иванов, че ще извади отново темата ДПС, Пеевски го попита през медиите: "Коя бе, Христо, приятелю мой."

Той каза, че ДПС е най-отговорната партия. "Ако нас ни нямаше, нямаше да го има. Маските трябва да паднат, Христо, искам да го знаеш, приятелю мой, всичко свърши, вие сте ми ясни."


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Човека КоZа

    30 6 Отговор
    Шиши сипва на мравояда с големия черпак 🤣
  • 2 Прасето

    30 3 Отговор
    Да спре да лъже че иска цялата власт. След налапването с милионите от Булгартабак.
  • 3 защо

    11 2 Отговор
    Леле!!??
  • 4 Акула

    13 15 Отговор
    Тук господин Дп е Прав

    Коментиран от #8, #11

  • 5 вижда се

    32 2 Отговор
    Този взе да се вживява на АЛ-Капоне в парламента , но всъщност си е едно крадливо и лъжливо свии-не !!
  • 6 Видяхте ли сега кой е шефа и господаря

    28 6 Отговор
    Христо Иванов пи мазно турско кафе в моя кабинет и седеше в скута ми, докато се случи Конституцията и всички ми идваха час по час?
  • 7 провинциалист

    29 0 Отговор
    Виц отпреди 10-тина години: Питат Делян Пеевски защо се е захванал с политиката. - Защото виждам, че е потънала в корупция и злоупотреби. - И вие искате да промените това, нали? - Не, искам да се включа.
  • 8 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 2 Отговор

    До коментар #4 от "Акула":

    Кво ти разбира кухарката бе изостаналия

    Коментиран от #9

  • 9 Санитар

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Акулата да не е оня телкажия от 4ти километър

    Коментиран от #10

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Д-р

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Акула":

    Акула ама глуха

    Коментиран от #23

  • 12 Ялчин

    16 0 Отговор
    Това нещо защо не е в затвора?!!!
  • 13 УРА, УРА

    23 3 Отговор
    ГЕРБ и ДПС винаги са били комбина. Каквото хубаво се случи Шиши и Боко си го приписват на тях, а лошото и проблемите го дават на ППДБ заявявайки, че правителството е тяхно и те трябва да се оправят. Като се прибави и омразата от страна на ИТН, копейките и Нинова не виждам защо промяната не иска избори.
  • 14 Светлина

    25 1 Отговор
    Леле, колямо квичене в кочината. Мамин Дилянчо.
  • 15 прокопи

    15 1 Отговор
    Трябва референдум дали този грухчо, да е в затвора.
  • 16 Пеевски обаче не е сдържан

    12 2 Отговор
    колкото Доган.
    Но и Доган нямаше такива олиgofeри насреща.
  • 17 Браво

    4 17 Отговор
    Харесва ми как ги соли, така им се пада.

    Коментиран от #19

  • 18 Друго мнение

    13 1 Отговор
    Пеевски истината е няма по як виц!
  • 19 И сега кво?

    15 4 Отговор

    До коментар #17 от "Браво":

    Много ли ти харесва най мразения човек в България? Браво!!! Заради такива като теб живеем така.
  • 20 факуса

    5 2 Отговор
    ами най първо дпс е в разрез с таз пуста конституция бе шиши а ти си с магнитски,сиреч мошеник,не че не се знае та требе да си в затвора и там да седиш в нечий скут,а ристе си е на къс повод кат всички в това сборище
  • 21 Демократ

    6 2 Отговор
    Ето кой дърпа конците на политиката в България още от 1989 г. и няма какво да се чудите, като казваме ДС-КГБ мафията: "Ахмед Доган, който и днес дърпа конците на ДПС от Сараите в качеството на почетен председател на движението, оглавяваше партията от създаването ѝ през 1990 г. до 2013 г.
    Той е осветен като агент под псевдонимите „АНГЕЛОВ“, „САВА“ и „СЕРГЕЙ“ на Трето управление на ДС (ВКР) – 1974 г.; Окръжно управление на МВР-ДС Варна – 1976 г.; Първо главно управление на ДС – 1979 г." Говори се, че евроатлантика Пеевски след Дубай ,където беше изчезнал, през 2022 е бил откаран в Москва, откъдето се върна много отслабнал и стана депутат, който ходи в Парламента. След създаденото сглобено правителство устата му не спира да говори нечленоразделно и се прави на началник на държавата. От 15 до 17 февруари тази година в Кремъл бяха привикани на инструктаж от Възраждане- копейките и Румен Петков, човека на ген. Румен Решетников и случайно това стана точно преди т.н.ротация в кабинета. Не мина и ден и проксито на Путин мутрата евроатлантик Бойко почна да се прави на мъж със собствено мнение. Мила Родино, ти ще станеш земен рай,когато скъсаш с Кремъл и изхвърлиш политическия съветски боклук от путинци на бунището.
  • 22 ДПС Мафия

    10 1 Отговор
    Делян подмолно иска да вземе цялата власт!

    Коментиран от #25

  • 23 Акула

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Д-р":

    Глуха Акула Няма
  • 24 флипп

    6 2 Отговор
    Ако трябва един българин да избере най-противния политик в управлението днес, дилемата ще е голяма, то прасета, мутри, Ристю, оня гном, Киро Парцала....такова чудо не е било
  • 25 Факт

    2 0 Отговор

    До коментар #22 от "ДПС Мафия":

    Та те му я дадоха сами.
  • 26 спас гърнето

    3 0 Отговор
    Дебеляне не скачай от кораба
  • 27 Мъка мъка

    3 0 Отговор
    Христо и оня момък с ниското чело Мирчев направиха кариера на гърба на Доган и ДПС като слязоха на брега на Росенец От тяхната героична постъпка пострада директорът на Бургаската полиция тогава който въпреки че взе мерки и изпълни закона в ефир му поискаха оставката по телефона от ББ.репортерката дето отразяваше репортажа и шушнеха в ухото да пита защо не взехте мерки въпреки очевидните такива за награда вече е репортер в САЩ.Шиши Мирчев и Христо героично след репликата на Христо хайде се блъснаха в полицейския кордон с което нарушиха члена за неприкосновеността на полицията и геройски бяха проснати по корем но това го имаше само в директното излъчване, а в репортажите липсваше.После наказаха офицерите от НСО. Сега е пълен сапунен сериал на живо .Само от извънредния труд и средствата на МВР за протестите смените уволненията връщанията разпоредените незаконни задържания и обезщетения разходите са за милиони.А тези неща бяха инициирани от Христо и придружаващи.После това повече цялата държава изостанали проекти и същото уж да борят корупцията. Промените в противовес на всички демократични принципи за прозрачно демократично управление .То сега в това отношение е по лошо от при Бай Тошо.Тогава поне на партийни събрания може да се изкаже човек и да критикува.Сега само лъжат мажат и такива като Пеевски изглеждат като борци за свобода и ред на фона на лъжците.
  • 28 Какво става мазен лъжлив лодкарьо

    3 4 Отговор
    Толкова сте жалки в ПП и ДБ! Без грам морал и ценности! ДБ, ДЪЛГАТА РЪКА НА ДПС!
  • 29 Никой

    5 0 Отговор
    Само бандитите и мошенниците използват жаргона на улицата " делкат, делкаме ". Д.П. дето беше преправен на 10 в списъка на Златанов, такъв ли е ? Магнитски го избра ,но ние ?
  • 30 Васил

    1 0 Отговор
    Иванов иска цялата съдебна система, защото така са му поръчали неговите олигарси - кукловоди
  • 31 Българин

    0 0 Отговор
    Няма как да бъдеш нито съдия, нито прокурор, ако не си се заклел във вечна вярност към ДПС! Това е основата на Държавата и никой не може да я промени, най-малкото някакъф мравояд!
  • 32 Турски кафе

    0 0 Отговор
    Мазно дебело
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове