Last news in Fakti

2 Март, 2024 10:27 1 196 35

Нинова: До кога така тая мъка? По всеки въпрос изнудване помежду им, рекетиране, пазарлъци за постове

  • корнелия нинова-
  • мъка-
  • изнудване-
  • рекетиране-
  • пазарлъци-
  • постове

Все по-вероятни изглеждат избори 2 в 1. Противоречията между партньорите в тази коалиция се задълбочават, няма разбирателство по почти никакъв въпрос и това е агония. Агония и за държавата, и за тях, и за българските граждани и изход от това е избори 2 в 1, отново хората да си кажат мнението, коментира лидерът на левицата

Нинова: До кога така тая мъка? По всеки въпрос изнудване помежду им, рекетиране, пазарлъци за постове - 1
Снимка: БНТ

Все по-вероятни изглеждат избори 2 в 1. Противоречията между партньорите в тази коалиция се задълбочават, няма разбирателство по почти никакъв въпрос и това е агония. Агония и за държавата, и за тях, и за българските граждани и изход от това е избори 2 в 1, отново хората да си кажат мнението - това коментира в студиото на "Денят започва с Георги Любенов" лидерът на БСП Корнелия Нинова.

"До кога така тая мъка - по всеки въпрос изнудване помежду им, рекетиране, пазарлъци за постове, за порции от властта - всеки път ли ще е така?! Готвят се да сменят регулаторите, да се избира нов ВСС, нов инспекторат към ВСС и ако всеки път в тази агония ще върви държавата, просто няма никакъв смисъл от това", каза Нинова.

Тя не мисли, че има друго резервно управляващо мнозинство в рамките на това Народно събрание и отново потвърди, че избори 2 в 1 е верният изход за държавата.

"Ние няма как да влизаме в такива сглобки - това означава да си зачеркнем усилията в последните 10-на години, в които категорично сме заявили, че сме против подобно задкулисие, паралелни договорки по кабинети, по SS-клубове и т.н. Ние се борим 10 години срещу това и сега накрая да се предадем - просто няма как да стане", каза още лидерът на БСП.

Според Корнелия Нинова, БСП е единствената алтернатива на това, което се случва - последователно, принципно, с много удари, които са понесли и въпреки това са устояли и не са излъгали никой от тези, които са ги избрали и няма как сега да влизат в такава сглобка.

Липсата на достойнство и морал в политиката е най-големият проблем и хората нямат доверие в политиците именно заради това - преди избори се обещава едно, а след избори се прави точно обратното, смята Нинова. БСП е различна от този тип правене на политика и няма как да влезе в такива договорки.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пък

    24 2 Отговор
    за мен... Нищо...
  • 2 КОТарАК

    26 10 Отговор
    непонятно защо , бг-русофилите , които твърдят че са мнозинство , милиони..са малцинство в парламента!?събират се по 10 човека да блокират магистрали и вардят паметници(безплатно разбира се)
  • 3 Даниел

    20 5 Отговор
    Ти понеже си заспала …..,те отстраниха от кльопачката,но останалите ти другарчета все още имат силно влияние по всички нива на управление в държавата и не искат да се разделят с монопола си,но и това ще свърши!
  • 4 Майора

    25 8 Отговор
    Нинче , какъв морал от партия , насленик нс друга която исксше България да е шестнадесета република на бившия СССР?И колкото пъти сте управлявали толкова пъти страната е във фалит! Не стига че фалирахте банките , изнесохте парите на хората , създсдохте мутри и олигарси , ами се обявявате срещу тях!С защо участвахте в безпринципната коалиция , отворила дупка бюджета на НОИ от 10млд лв и постоямно теглене нс заеми!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 АГАТа Кристи

    30 4 Отговор
    "Агонията" е във вашата "партия", и то благодарение на теб, "другарко"...
    Назовазате се социалисти, а върхушката ви е съставена от милионери капиталисти, включително и твоя "милост". Лъжете на поразия малограмотните и
    "абдал-комунистите" с апокалипсис, който именно вие сътворихте !
  • 7 Анти комунист

    25 3 Отговор
    Я да мълчи тази комунистка гадна и да се мести при корумпираните си вожди в русия!
    Да осветлят откъде са ѝ парите, продажница!

    Коментиран от #17

  • 8 Приземен

    23 5 Отговор
    Мъка има само там, където са управлявали или управляват бивши и настоящи комунисти! Пимери бол - Русия, Корея, Куба, Югославия и за голямо съжаление и нашата България.
  • 9 Циркове

    6 2 Отговор
    Всичко е циркове, всичко,България не си заслужава!
  • 10 Призив

    1 17 Отговор
    Другари българи,
    на Националният ни празник да окичим балконите си с ру@ски знамена !

    Коментиран от #20

  • 11 БеСПишко

    18 2 Отговор
    И аз това питам. Докога тая лелка-милионерка и приватизаторка от Костово време ще говори за социализъм?
  • 12 ГЕРБ=БСП=ДПС

    16 2 Отговор
    Нинова лицемерие е БКП=БСП или президента Радев, да критикува другите, че се борят за власт и постове.
    Нинова БСП и ДПС се прегъръщаха и целуваха и от това се ражда правителства като Беров, Станишев, О.ешарски.

    Истината е, че всяка партия се бори за власт. Проблема е в това за какво ще ползва се ползва власта когато се вземе. Дали ще се ползва за общо благо на всички българи или за лично облагодетелстване на малките партийни върхушки. БСП, ДПС. ГЕРБ доказахте през изминалите 35 години, че се бурите за власт заради личното облагодетелстване на върхушките си.
  • 13 На всеки километър

    6 2 Отговор
    Докато не ги провесят по стълбовете.

    Коментиран от #30

  • 14 Оффф ,

    10 2 Отговор
    горката мъченица тя , бе !
  • 15 Оги

    3 8 Отговор
    Не съдете Нинова ,говори истината ,за президента е права ,БСП го издигнаха ,а той ги предаде и мина на страната на отцепниците богаташи! Избори незабавно,оставането на сглобката и Тагаренков ,ББ,Киро тъпото Шиши престъпника е краят на държавата ни ,тези са предатели!

    Коментиран от #19

  • 16 Бамбука

    8 1 Отговор
    Файтонната лидерка опразнила партията да спре да дава съвети.
  • 17 ГЕРБ=БСП=ДПС

    9 0 Отговор

    До коментар #7 от "Анти комунист":

    "Да осветлят откъде са ѝ парите, продажница!"

    По-умните българи знаят откъде са им парите. От нас са откраднати парите и на Нинова, и на Доган, и на Симеон Сакскобургодски, и на Бойко Борисов, и на Пеевски, и на Румен Радев, и на Илияна Йотова, и на Сергей Станишев, и на Георги Гергов, и на Цветелита Бориславова, и на Васил Божков, и на ...

    За Кирил Петков е ясно, че парите си ги е спечелил извън политиката и политическата корупция. Петков си е спечелил парите в Канада. Христо Иванов е получил парите си от бг държавата, но е взимал с мярка. А не е като комунистите, които грабят без малка, които живеят да да грабят.
  • 18 инж. Ганчо Илков

    6 0 Отговор
    Какъв Политически Морал от Лидера на Първият Политически Проект, седнал но два стола. Особено след действията предприети срещу членове на същият Проект неподдаващи се на Натиск (СОС). Кой е заблуденият? Този който едва връзва двата края, или тази която се прави на Политически Диктатор. Докога определението "Народ" ще бъде ползвано за Комуфлаж. Характерно за Проектните Лидери е връзката им с БКП и ДС. Въпреки на думи да се представят като защитници на Народа действат от позицията на Въдворителния Манталитет от историята на Тоталитарната Болшевишка Партия (БКП). Изборите са средство за ограбване на Бюджета (Социалният Сектор) и трупане на Средства от Даренията Олигарсите. Истинската Промяна не са Изборите, а в Реформи променящи Държавната Система. Тези очаквани Реформи не се създават от празни Прокламации, а от Промяна Манталитета на Обществото. Всички съществуващи и заченати Политически Проекти трябва да бъдат Премахнати. Нужен е нов Левски и Революционер с Воля и Дух.

    Коментиран от #27

  • 19 ГЕРБ=БСП=ДПС

    10 1 Отговор

    До коментар #15 от "Оги":

    Малоумно е да се правят избори през 3 месеца. Когато избирателите гласуват по един и същи начин. Трябва да се промени бг Конституцията така, че въртележка изборе да е най-малко през 6 месеца.

    Малоумно е срока за съставяне на правителство определен от бг Конституцшята да е само една седмица. Трябва да е поне един месец срока от получаването на мандат за правителство до с.ока да изпълняването му или връщането му.
  • 20 Не е ли по-добре

    11 1 Отговор

    До коментар #10 от "Призив":

    да окичим балконите си с русофили на въжета?

    Коментиран от #24

  • 21 ....

    11 0 Отговор
    Погледни си първо твоята партия до какво дередже я доведе , но ако имаш проблем с хормоните, продължавай да дърпаш Борисов за шлифера.
  • 22 Така, така....

    13 0 Отговор
    Другари 7-8% вие накъде?
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Призив

    5 0 Отговор

    До коментар #20 от "Не е ли по-добре":

    Според комунягите - червеното в българското знаме олицетворявало кръвта на загиналите комунисти. Но този цвят в знамето ни е само 1/3, а в Руското 100%. По този начин нашите комуняги ще увеличат дръстично количеството пролята кръв, а от там ще се вдигнат със стотици хиляди бройките.
    /написах призива за да видя колко РОДООТСТЪПНИЦИ ще се "хванат"...
  • 25 Рая Ботева

    12 0 Отговор
    Доживяхме и това, Корнела да дава акъл на всеки и за всичко, а иначе партията и изчезна под вещото и неможене да е управлява
  • 26 Факт

    8 0 Отговор
    БСП - умря !
  • 27 ГЕРБ=БСП=ДПС

    6 1 Отговор

    До коментар #18 от "инж. Ганчо Илков":

    Точно така, това е нужно: "Истинската Промяна не са Изборите, а в Реформи променящи Държавната Система... от Промяна Манталитета на Обществото. Всички съществуващи и заченати Политически Проекти трябва да бъдат Премахнати. Нужен е нов Левски и Революционер с Воля и Дух."


    "Докога определението "Народ" ще бъде ползвано за Комуфлаж." - Точно така, бивши комунисти и техните отрочета, използват понятието "НАРОД" за да ни крадат без капка срам. Пример сегашните пенсионери бивши милиционери, генерали, депутати, министри, прокурори, съдии ... откъсе накъде ще получават 7 пъти по-голяма пенсия, от един учител, фелдшер, позач, чистачка, . Да не би да имат 7 търбуха или да взимат 7 пъти по-големи дози лекарства.... Всички над 65 годишни бг пенсионери трябва да взимат почти еднакви пенсии. Най-много 50%, т.е. 1,5 пъти трябва да е резликата между минималната и максималната пенсия. Защото ПЕНСИЯТА, не е "заслуга", а е "СОЦИАЛНО ПЛАЩАНЕ" към хора неспособни да работят поради старост.
  • 28 ха ха хааа

    5 0 Отговор
    Кури вие као Вук ..
  • 29 Макавей Пухчев

    8 0 Отговор
    Не си ни интересна Нинова
    Хич те няма вече
    Жаждата за парички ти изкри от очите
  • 30 БКП=БСП=ДПС

    8 1 Отговор

    До коментар #13 от "На всеки километър":

    България, ще се оправи когато "на всеки километър от тук дж края на света" има по един обесен комунист=бесепар, гербаджия, депесар... Така щото да не остане нито един жив комунист=бесепар, гербаджия, депесар...
  • 31 българка

    8 0 Отговор
    Другарката Нинова се наложи като интригантка, която в последните години не можа да си намери мястото. А се опитва да се представя като политик с мисия, много неубедително и смехотворно!
  • 32 Друго си е

    7 0 Отговор
    Техноимпекс, цак цак и е приватизиран, няма мъка, синчето в САЩ и аз продължавам да си чешам езика...
  • 33 Уважавам Нинова,

    4 2 Отговор
    защото само тя остана да брани социалистическата партия. Къде отидоха над един милион комунисти, техните деца и внуци - в структурите на ЕС, в ГЕРБ, ДБ. ПП, при царя, в НАТО и всякакви евроатлантически и обилно спонсорирани организации. Толкова са напористи, че останалите хора не получиха никакъв достъп до прогресивните институции, а останаха само да гласуват за чедата на бившите борци срещу капитализма и фашизма. А искате лустрация! Нема открита, нема!!!
  • 34 Недков

    1 0 Отговор
    Таков давал Нинова на другарски съд..Пука й на Нинова.Контролната комисия е изцяло от нейни поклонници и ще реши,каквото каже Нинова…Таков няма друг ход макар да знае много добре,какво ще стане…Той за разлика от Г-жата/другарката/ не ги владее тези похвати и си мисли,че си има работа с нормални хора…Като излезне решението на КК на БСП пак ще си пишем…До тогава ще чакаме новите изцепки на Нинова,а след тях трагичните резултати на БСП-Нинова.
  • 35 ууу3

    1 0 Отговор
    КРАДЕЦЪТ ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА !!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол