Last news in Fakti

19 Март, 2024 10:17 972 18

Велико Минков настоява за ДНК тест за едно от децата на Габриела Славова

  • велико минков-
  • днк тест-
  • дете-
  • габриела-
  • славова

Той и адвокатът му са входирали молба до всички компетентни институции, но въпреки това все още няма резултат от тях

Велико Минков настоява за ДНК тест за едно от децата на Габриела Славова - 1

Велико Минков, който твърди, че е биологичен баща на малкото дете на арестуваната за убийството на мъжа си Габриела Славова, настоява за спешен ДНК тест, предаде NOVA.

Той и адвокатът му са входирали молба до всички компетентни институции, но въпреки това все още няма резултат от тях. Минков все още не се е срещал с детето си, което е на шест месеца.

Припомняме, че бившият депутат от ПП имал връзка с майката, която приключила докато Славова все още носела сина му в утробата си. За баща на детето обаче се счита убитият Пейо Пеев, тъй като обвинената за убийството му сключила брак с него седмици преди раждането. Пеев е припознат и като баща на по-големия син на Славова. Тъй като тя е с повдигнати обвинени в убийство и е задържана, в момента грижи за бебето и по-голямото му братче полага майката на Пейо Пеев.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 те са виновни по някакъв начин

    5 9 Отговор
    за асфикцията на пейо . то така налудности в двете няма от нищо да се родят . пейо и този са правили страшни сплетни . този даже и дете направил в семейството на пейо . оплетена ситуация . пейо и баща му са по богати . 2 деца е редно него да наследят . то едно днк се прави за 4-5 дена . да вземе косъм и да плати 200 лв . така ще има черно на бяло доказателство че е забременил вдовицата .

    Коментиран от #5, #9

  • 2 Не разбирам

    14 3 Отговор
    След като иска ДНК тест, защо му отказват. Преди много години се правеше с кръвна проба и детето трябваше да е навършило 1 година. Сега има и други, щадящи методи. Или още си я караме по допотопната.
  • 3 така де

    5 5 Отговор
    дай да променим закон заради некой си ДЕТЕ РОДЕНО ПО ВРЕМЕ НА БРАК СЕ ВОДИ НА СЪПРУГА ако ще кой ще дас е баща му няма права над детето Па и тоя не изглежда да е читав освен че е работил във външно министерство с бабата която всъщност удуши бащата Направо пернишка трагикомедия

    Коментиран от #7

  • 4 теоретично би могъл пак да напълни

    1 2 Отговор
    вдовицата заподозряната . така 2 от 3 деца ще са доста еднакви - от 1 баща и от една майка . третото ще се отличава и ще е като другия баща . хахахаха бременеенето в затвора е разрешено . щом се обичат с габриел . така да е . държавата дава 3000 за бебе .
  • 5 Хсхахаха

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "те са виновни по някакъв начин":

    Семейството на Пейо. Ами те са подписали една седмица преди раждането на второто. Имала е дете и е вършала с другия.Сбърканата мама и мама й невинни, така ли.
  • 6 456

    13 1 Отговор
    Той отдавна желае такъв тест човека. И е прав да го иска, след като е убеден, че детето е негово. Защо това дете да расте без баща? Или бащата да е далеч от него? Доказано е, че ще расте детенцето без майка си, но защо го лишават и от баща му?

    Коментиран от #13

  • 7 Баш така

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "така де":

    Една седмица след подписване на брак не са достатъчни да се роди дете. Хайде балъците да гледат чужди деца, щом трябвало "да променят закона". Сега живеят без брак и бащата припознава детето. А оня, гламавия, дето е останал жив има пълното право на теста.

    Коментиран от #12

  • 8 ключа е брака с халки ,

    0 0 Отговор
    ами много хора гледат незаконен брак деца . без черква и ритуална зала . защо биха се венчали преди раждането на Радко . И то една седмица . чака се 1-2 месеца и е скъпо - 1500лв сключването на държавен брак в Ритуална зала . Първата версия за похищението беше непризнаването на Радко за роден син , но грижата за него като баща . Лесно за доказване . Явно сценариста и облагодетелствания ще е 2 баща на 2 дете . Паниката в бабата дипломатица и Габриел е нараствала и е трупана завист и несигурност в социалната система . Това е . Проследяване, провокиране , скандали . Лошо .
  • 9 Aлфа Bълкът

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "те са виновни по някакъв начин":

    Ти нещо от историята знаеш ли въобще?
    Да пишем всичко от начало заради теб ли?
    Забременява от Пейо разделя се с него и отказва да му дава да се вижда с детето си. Минават 4-5г запознава се с този и с него постъпва по същия начин както с Пейо. За да му отнеме родителските права се жени на Пейо и Велико не може да припознае детето си по този начин. Пейо се съгласява на брак за да може да се бори за детето си.
    Майката и щерката убиват Пейо и двете деца остават при така наречената вдовица.
  • 10 Грозев е еничарин

    4 1 Отговор
    И тоя бо х лук е бил дупетат от ПП.Там са само такива,изметта на човечеството !
  • 11 тук логиста се оспорва от

    0 3 Отговор
    фактиста . Като наказва пейо да няма дете и се крие с детето 5г защо се жени за него . Като наказва тоя да няма права над детето със свадбата си с пейо , защо пречуква пейо . Сбърканата аналитична процедура буксува в недрата на анлаиза . Радва пейо с рожбата му . После радва тоя като отстранява пейо публично върху камерите . хахаха Лъжата че Пейо е тровен с циян Калии се въртеше доста дълго . Нападенията срещу малката родителка са ограничени с асфикцията на пейо . 10 е Рамазана . Турския ще лапа овче и ще пие суроватка . украинските помаци ще играят с мазни зурни .
  • 12 ха така

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "Баш така":

    а сигурен ли си че ако скючиш брак с милионер а и той почине до една седмица и дори не е консумирал брака ВСЪЩНОСТ наследяваш милиони въпреки че не са събирани 9 мерсеца или 9 години И никой не го оспорва защото това е закона ТУК НЕ ГОВОРИМ ЗА УМИШЛЕНО УБИЙСТВО А в случая защо трябва да се делят деца които всъщност ще си се върнат при майката ИЛИ ще останат и двете при бабата
  • 13 така де

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "456":

    А защо да го лишават от братчето му Не ли по правилно да го отгледа бабата или майката на убития ПЕЙО не е голяма компенсация но вс епак Е компенсация МОЖЕ ДА ГО НАРЕЧЕШ И КРЪВЕН ДАНЪК Па тоя от външно министерство дето е спаЛ с другата баба да продължава в същия дух Защо продължава да рови и цяла БЪЛГАРИЯ да се смее на депутати и политици

    Коментиран от #17

  • 14 това е много фрапантен

    1 1 Отговор
    и тежък случай в личните отношения между трима души. Но защо ни занимавате с това? Има си законови положения и те са в полза на ДНК проба на този човек. А за майката и дъщерята нищо повече не се говори, макар деянието им да е НЕЧОВЕШКО. Пускате такива материали не защото можем да помогнем, а за да имате дъвка, защото това е чувствителна тема за хората.
  • 15 Грозев е еничарин

    0 0 Отговор
    Много е съмнително,около тея ПП-ейци само смъртни случаи.Тея надминаха Тиквата по убийства.
  • 16 и божанов е убит пред камерите

    0 0 Отговор
    ако 400 камери не работят , а 400 милиона са изчезнали от глоби ,колко ли престъпления остават без намеса на куките .
  • 17 456

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "така де":

    Полубрат. Една майка, двама бащи. В случая, майката на Пейо гледа 1 дете което не й е никакво. Реално детето ще се върне в семейството си.
  • 18 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    2 0 Отговор
    Това момче - Велико, се е разминал с това, с което не се е разминал Пейо. Сигурно си дава сметка, познава ги отблизо. Като нищо, можеха да му посегнат! Дали щяха да успеят е друг въпрос.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове