Last news in Fakti

15 Август, 2014 18:01 2 867 2

Арестуваха младежите залели момиче с боя

  • залели-
  • боя-
  • момиче-
  • арест

Заплашва ги до 5 години затвор

Младежите, които на 24 юли заляха с 5 литра блажна боя 21-годишната Нона Славова, са арестувани за 72 часа. Районната прокуратура в Пловдив е издала постановление за задържането им, защото е преценила, че има опасност да се укрият или да извършат друго посегателство срещу девойката. Те са обвинени в хулиганство, което се отличава с особена дързост.

Законът предвижда за това престъпление „лишаване от свобода" до 5 години.

На 24 юли т.г. бившият приятел на Нона Славова – 28-годишният Петър Бакалски, я поканил на среща, за да обсъдят приключилата си вече връзка. Младата жена се учудила, но въпреки това отишла да се видят. Докато разговаряли, в гръб се промъкнал приятелят на Бакалски Георги Косев, известен като Жоро Зомбито и излял върху момичето 5 литра блажна алкидна боя. Бившето гадже започнало да размазва боята по Нона, а третият мъж, присъствал на случката – Георги Туджаров-Жабата заснел жестокото нападение.

Инцидентът нашумя, след като самият Петър Бакалски качи видео със случилото се в сайт за видеосподеляне и след това го разпространи в социалните мрежи. Престъплението бе остро осъдено от Българския хелзински комитет в специална позиция, в която се казва, че нападението е сравнимо със случаите на заливане със сярна киселина.

Пред медиите Бакалски не изрази никакво съжаление за случая.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mitko mitov

    2 0 Отговор
    оставете ги и тези ненаказани.следващият може да сте вие но залят с киселина.
  • 2 Iva Na

    0 0 Отговор
    Тоя ненормалник Петър Бакалски е сервитьор в заведение в Рилон Център Пловдив?! Ами ако отрови клиент? Оставете ги,да!