Last news in Fakti

23 Януари, 2015 14:47 3 193 3

Убиха 39-годишен мъж в Плевен

  • убиха-
  • мъж-
  • плевен

Той е бил намушкан с нож в гърба

39-годишен мъж е убит снощи в центъра на град Плевен, съобщиха от МВР.

Сигналът за инцидента е получен снощи малко след 23 часа. На телефон 112 е сигнализирано за мъж, който е в безпомощно състояние на уличното платно на кръстовището на улиците „Сопот“ и "Иван Вазов" в града.

Незабавно пристигналите на място полицейски екипи и Спешна помощ констатирали смъртта на мъжа. При огледа на тялото на 39-годишния плевенчанин е установена прободна рана. Той е бил намушкан в гърба.

Направената проверка е установила, че мъжът няма криминални прояви и не е осъждан. По неофициална информация той е брат на съдържател на фитнес-клуб наблизо. Иначе работел във фирма за търговия с безалкохолни напитки и живее в квартал "Дружба".

Уведомен е дежурен прокурор при окръжната прокуратура. Образувано е досъдебно производство. Работа по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ABV

    1 0 Отговор
    В ТАЯ ДЪРЖАВА НЯМА ЖИВОТ
  • 2 onq s konq

    0 0 Отговор
    Върви преэ лятото на морето,пък после прикаэвай че няма живот!
  • 3 гост

    0 0 Отговор
    Това е американската демокрация убийства ,грабежи ,изнасилвания и Корупция !!! И без наказание .