Last news in Fakti

13 Юли, 2015 09:14 4 405 2

Георги Сапунджиев: Вкъщи съм. Очаквам присъдата ми да влезе в сила

  • паоло-
  • георги сапунджиев-
  • присъда-
  • пешеходна пътека
Георги Сапунджиев: Вкъщи съм. Очаквам присъдата ми да влезе в сила - 1
Снимка: БНТ

„За мен присъдата е безумна. Няма как да отричам, че този пътен инцидент се случи с мен. Аз управлявах автомобила, това са фактите. Съдът обаче категорично ме оправда, че инцидентът е станал на пешеходна пътека, а на Т-образно кръстовище”.

Това заяви пред БНТ Георги Сапунджиев, който блъсна и уби 4-годишния Паоло в Стара Загора, за което получи окончателно 6-години затвор. Наш екип посети дома на Сапунджиев, където разговаряхме с него, преди присъдата му да влезе в сила.

Сапунджиев каза, че никога не е шофирал при употреба на алкохол, което е твърдял прокурор по разследването. Според Сапунджиев по медиите се лансират лъжи и спекулации, никой освен БНТ не се е свързвал с него лично.

Георги Сапунджиев каза още, че съжалява за стореното, за това, което е причинил на почерненото семейство Иванови, както и на своето собствено семейство – “животът ни се преобърна, безкрайно съжалявам”.

“Тук съм и очаквам присъдата ми да влезе в сила”, каза в заключение Георги Сапунджиев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    1 0 Отговор
    Наглите убийци стоят на свобода а този човек който от самия инцидент до сега сам проклина себе си отива в затвора. Трябва да има правосъдие. От убийство до убийство има огромна разлика.
  • 2 хаджиЙухуу

    0 0 Отговор
    Тоя ще си остане под домашен арест и толкова - газете на воля деца и старци пешеходци! Помня че продължението на тротоара дори и без маркировка се счита за пешеходна пътека, това Т образно кръстовище не знам какво го спасява