Last news in Fakti

17 Септември, 2015 12:23 2 411 3

Пиян шофьор на цистерна с гориво предизвика тежка катастрофа

  • пиян-
  • шофьор-
  • цистерна-
  • гориво-
  • предизвика-
  • тежка-
  • катастрофа

Един мъж загина, а други шестима са ранени

59-годишен работник загина на място, а още шестима негови колеги са ранени, след като пиян шофьор на цистерна с гориво предизвика тежка катастрофа на пътя Смолян -Мадан.

Движението по главния път, който остана временно затворен, вече е възстановено. Няколко часа то се пренасочваше по обходен маршрут, тъй като се извършваше оглед на мястото.

Инцидентът е станал в 8 часа днес. Пиян шофьор на цистерна превозваща дизелово гориво, движеща се от Смолян за Мадан, влиза в насрещното платно и удря микробус "Fiat Ducato", който превозвал работници от Мадан за областния град. При неправилно изпреварване шофьорът на тежкотоварния автомобил навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил в микробуса управляван от 60-годишен мъж от Мадан. След това се забил и в "Opel Vectra" със софийска регистрация, управлявана от 61-годишен мъж от с. Бял извор, Ардино.

При удара на място загива 59-годишният работник Мехмед Дрянков, който пътувал в микробуса, а шестима негови колеги са ранени. Опасност за живота им няма.

Направена е проверка за алкохол на водачите. При шофьора на цистерната – 34-годишният Мирослав Пеев,  дрегерът отчел 1,58 промила алкохол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЛюТеНиЦаТа

    1 0 Отговор
    ПРЕДЛАГАМ ВИНОВНИКА ДА СЕ ОДЕРЕ ЖИВ И ПОРЪСИ С СОЛ !!!!!!!!!!!!! СПРАВЕДЛИВО Е !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 2 Кобрата

    0 0 Отговор
    Този е пълен б....к, сега не затвор ами директно да го изгорят жив, да е.а и животното нещастно
  • 3 киро

    0 0 Отговор
    Чакайте малко , тук има предпоставка да се усвоят едни пари от едни така и неподкупни съдии ! За това сме на това дередже - НЯМА СЪД ! Всички работят само за ПАРИ ! На починалия човек лека му пръст !!! Жалко за човека , съболезнования за семейството му !