Last news in Fakti

25 Октомври, 2012 17:38 1 676 2

Митничари "арестуваха" 2 нелегални казана за ракия

  • митничари-
  • ракия-
  • нелегални-
  • казани

Два нелегални казана за варене на ракия разкриха служителите от Митническо разузнаване и разследване към Митница Русе. Мобилната митническа група към пункта в Силистра е извършила проверка в с. Бабук, Силистренско, и се е натъкнала на инсталиран в частен имот нерегистриран казан. При проверката митническите служители са открили и иззели части от дестилационната инсталация на нерегистрирания обект и 25 литра прясно сварена ракия.
Нелегално работещ казан е открит и иззет и в село Опака, Търговищко. При пристигането на групата от Митническо разузнаване и разследване към бюрото в Търговище е имало 4 литра прясно произведена ракия, която също е иззета.
Това е 19-ят заловен незаконен казан на територията на Митница Русе само от началото на активния сезон за изваряване на ракия. Тематичните проверки по специалиизраните малки обекти за дестилация продължават.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кик

    0 0 Отговор
    При пристигането на групата от Митническо разузнаване и разследване към бюрото в Търговище е имало 4 литра прясно произведена ракия, която също е иззета


    до къде стигнахме......нов световен ред.....цел тотално робство към корпорацийте
  • 2 кико

    0 0 Отговор
    еиии браво на тях направо са разбили бг варианта на коза ностра сега вече ша спя спокоино а че т2 пъти ми разбиваха мазата и след разговор с дежурния ми казва ' разходи се по пунктовете за вторични и ако си познаеш нещо ни се обади'не чесно тази държава върви на стрни и на долу