Last news in Fakti

9 Ноември, 2015 23:03 873 0

70 деца пяха за Евровизия

  • евровизия-
  • деца-
  • летище

С песента Discover (Открий) на Терминал 2 бе официално открита поредицата от изпълнения на детски вокални групи на летище София, които ще „подгряват“ в продължение на две седмици Детска Евровизия 2015.

Около 70 деца от различни вокални формации се включиха в изпълнението и въпреки, че не бяха репетирали заедно, като истински професионалисти, завладяха с таланта си и блестящото си изпълнение събралата се публика.

След общото изпълнение малките певци от група „Смехоранчета“ продължиха да радват с гласовете и артистичността си. Участниците получиха подарък и сертификат от летище София за инициативата в подкрепа на Детска Евровизия 2015

От днес до 20 ноември на Терминал 2, всеки ден ще се представят детски вокални групи.

70 деца пяха за Евровизия

70 деца пяха за Евровизия

70 деца пяха за Евровизия


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА