Last news in Fakti

26 Ноември, 2012 12:41 1 690 0

Уникални 3D ефекти на юбилейния концерт на дует "Ритон"

  • дует-
  • "ритон"-
  • концерт-
  • юбилей

Руският фенклуб на дует „Ритон“ пристига от Москва за юбилейния им концерт по случай 35 години на сцената в зала 1 на НДК утре, 27 ноември, от 19 ч. Въпреки че ще отбележат творческата си годишнина и в руската столица с два концерта през декември, най-запалените им почитатели сред братушките са си резервирали места и за грандиозното шоу в София, което е кулминацията на юбилейното им турне.

Катя и Здравко се похвалиха, че билетите за невиждания им концерт-спектакъл са разпродадени преди седмица, но признават, че са получили и куриозни въпроси от касиерките в билетния център. Заради това, че на сцената ще бъде използван за първи път цялостен 3D мапинг от български изпълнител, много фенове са питали дали ще им бъдат раздавани очила за 3D или да си носят от вкъщи.

„Разбира се, че няма нужда от очила за 3D, но явно повечето хора още наистина не са виждали подобно нещо, затова сме много горди, че ще бъдем първите български изпълнители, които ще използват най-новите технологии за сценична визуализация. Благодарностите ни за това са към Марин и Станислав от „MP studio“, споделиха „Ритон“-ците.

Любимците на поколения зрители ще изпеят 30 от най-големите си хитове, като половината от тях са избрани от публиката им, гласувала на официалния сайт www.riton.net, както и в страницата им във фейсбук https://www.facebook.com/riton.net. На сцената ще ги съпровожда специално сформиран за юбилея оркестър и вокална група, както и танцьорите от ансамбъл „Чинари“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА