Last news in Fakti

1 Ноември, 2012 12:22 1 430 0

Георги Христов с бутиков концерт в навечерието на Коледа

  • георги христов-
  • концерт

Георги Христов ще подари бутиков концерт „Коледна нощ” дни преди свeтите празници. Спектакълът ще се състои на 5 декември в зала „България” от 19.00 ч.

Ангелогласният, както медиите го нарекоха,  ще изпълни световни коледни песни и специална селекция от хитовия си репертоар. Уникалното е, че някои от композициите ще бъдат представени в акустични версии с орган, акустични китари и роял.  

Георги Христов бе първият български поп певец, който опита нов начин на поднасяне на коледни песни, въздействащи емоционално върху публиката.

На концерта си „Коледна нощ” Георги Христов ще бъде на една сцена с органиста на Софийската филхармония Велин Илиев. В спектакъла ще вземат участие още балет „Веда Джуниър”, бендът на певеца „Черно и бяло” и детска вокална група „Бон-Бон”.

Билети за концерта „Коледна нощ” може да намерите в мрежата на Ивентим, както и на касите на зала „България” и НДК. Артистът е подготвил специални подаръци за гостите с VIP места.

Като предварителен бонус Георги Христов ще поднесе на своите почитатели още в края на ноември новата коледна песен, върху която в момента работи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА