Last news in Fakti

4 Юни, 2014 11:44 790 0

Вечер на корейската музика

  • вечер-
  • корейската музика

Входът е свободен

Aко винаги сте искали да чуете как звучи песента-емблема на Корея - "Ариранг", сега е най-добрият момент да го направите.

Автентичността на мелодиите ще бъде допълнена и от традиционни корейски музикални инструменти като гаягъм - старинен инструмент с копринени струни и дегъм - бамбуков духов инструмент от VІ век.

Това ще се случи на на 5 юни 2014 (четвъртък), в НДК, Зала 9, 19:00 ч., обявяват от посолството на Република Корея.

И това не е всичко! Програмата включва 10 композиции, сред които и песента "Let it be" на  Beatles, изпълнена на гаягъм и китара!

Кулминацията на вечерта ще бъде изпълнението на "Хубава си, моя горо" с гаягъм, китара, дегъм и пиано.

Не пропускайте да се докоснете до интересния свят на Корея и да усетите как традициите могат да бъдат атрактивна част от настоящето!

Входът е свободен!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА