Last news in Fakti

7 Април, 2015 09:00 5 275 0

Великденски изкушения за всеки вкус

  • великден-
  • обяви-
  • bazar.bg

Дни преди Великден търсим все по-оригинални предмети, с които да украсим празнично дома си или пък да подарим на близките си. Някои от предметите с великденска тематика, обаче могат да се ползват през цялата година. Сред тях са ръчно рисувани Великденски чаши. Цената им е 7 лв., сочи справка в сайта за безплатни обяви Bazar.bg. За някои бродерията може да е остаряло изкуство, но яйца „облечени” във Великденска бродерия могат да бъдат доста оригинален подарък. Стойността им е 6 лв. Има избор между патенца, зайчета и кокошчици в пастелни и много добре съчетани цветове. Ако търсите по-евтин, но също така ефектен дизайн на яйцата, които боядисвате, може да си купите лепенки за яйца на стойност 0.50 ст. Особеното на лепенките, произведени в Украйна, е че са изработени от специален хранителен материал - термосвиваема лента. Всека лента има формата на чорап и включва 7 лепенки.

Традиционният Великденски венец тази година струва 12 лв. Диаметърът на въпросния е 25 см. Друга, по-атрактивна украса, е Великденско пано – заек. Стойността на произведението, което е ръчна изработка, е 7 лв. Изработено е от хартия и е поставено в дървена рамка.

За по-практичните дами има и Великденски кухненски кърпи. Направени са от памук и микрофибър. Цената е 6 лв., а три могат да се купят за 15 лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА