Last news in Fakti

19 Януари, 2016 19:32 1 565 1

230 потърсиха помощ в травматологията на "Пирогов" за ден и половина

  • пострадали-
  • травматологията-
  • "пирогов"-
  • ден и половина

Над 230 пострадали на снега и леда потърсиха помощ в Спешното на „Пирогов”, а 30 се наложи да останат в болницата, съобщиха от Пирогов.

Данните са за последнто денонощие и днес, 19. 01.  до следобяд. Сред пострадалите има и над 30 деца. Най-често възрастните са със счупване в областта на глезените и ръцете. При децата преобладават фрактурите на ръцете в областта на китката. Лекарите напомнят на хората да носят топли обувки, с добри подметки, които дават стабилност при ходене. Ако е възможно, възрастните хора да не излизат.

Факти.бг припомня, че вчера данните сочеха, че пак само за ден пострадалите са били 90. На близо 30 от тях се наложи да останат за болнично лечение.

През почивните дни дежурните травматолози са прегледали около 250 пострадали и са хоспитализирали близо 45.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КРОМАЗОН

    1 0 Отговор
    За пръв път да харесам коментар на Мико, явно има светлина в тунела...