Last news in Fakti

11 Август, 2023 13:57 2 154 0

Колко печелят звездите от публикациите си в Инстаграм?

  • звезди-
  • известни-
  • знаменитости-
  • инстаграм-
  • публикации-
  • платено-
  • високо платени

Футболисти заемат челните позиции на най-високо платените звезди в социалната мрежа

Колко печелят звездите от публикациите си в Инстаграм? - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Кристиано Роналдо беше обявен за най-печелившата личност в Инстаграм. Всяка публикация на футболиста на Ал-Насър носи по 3,23 милиона евро на социалната мрежа, сочи статистика, която се основава на публично достъпни данни, съобщават световните агенции и БТА.

Португалският национал и бивш футболист на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид има над 600 милиона последователи в Инстаграм.

Публикация, споделена от Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Аржентинецът Лионел Меси, който от лятото е в Интер Маями (САЩ), събира по 2,6 милиона евро на публикация в същата социална мрежа и е на втора позиция в класацията.

Певицата и актриса Селена Гомес, моделът и риалити звезда Кайли Дженър, както и обявения за най-скъпо платен актьор Дуейн Джонсън-Скалата се нареждат зад Роналдо и Меси.

Другите двама спортисти в топ 20 на тази класация са: бразилският футболен национал Неймар и индийският състезател по крикет Вират Коли.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА