Last news in Fakti

19 Август, 2023 12:56 1 398 6

Кортни Кардашиян вече е руса (СНИМКИ)

  • кортни кардашиян-
  • руса

Цветът на косата ѝ се промени от обичайната тъмна на пепеляво руса

Кортни Кардашиян вече е руса (СНИМКИ) - 1
Снимкa: БГНЕС

44-годишната риалити звезда Кортни Кардашиян сподели поредица от снимки с актуализиран цвят на косата в социалните мрежи.

Кардашиян позира седнала върху два ретро куфара, облечена в розова мини рокля и черни обувки. Цветът на косата ѝ се промени от обичайната тъмна на пепеляво руса, пише vesti.bg.

На 17 юни Кортни Кардашиян обяви, че очаква четвъртото си дете от барабаниста на Blink-182 Травис Баркър, за когото е женена от пролетта на 2022 г.

Кортни каза на съпруга си, че е бременна по много необичаен начин: звездата отиде на концерт на Blink-182 в Лос Анджелис с огромен плакат, който гласеше: "Травис, бременна съм!". Виждайки жена си, Травис Баркър скочи от сцената до Кортни и я целуна.

В началото на юли вътрешен човек, близък до звездата, каза на репортерите на Daily Mail, че Кортни възнамерява да направи милиони от нероденото си дете. Той уточни, че в близко бъдеще звездата планира да разшири линиите на своите марки Poosh и Lemme, като добави към гамата витамини за репродуктивно здраве, детски дрехи и други продукти за бъдещи майки и бебета.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 от село

    3 1 Отговор
    Тъкмо се чудех по какъв повод да си налея още едно на обяд !!
  • 2 Чутовна

    2 1 Отговор
    Новина. Верно. Ний с ней ни сме съ въждъли иднъ седмица.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Дупничанин

    2 1 Отговор
    На предпоследната снимка русото най се вижда. Предполагам, че „това място“ е имала предвид авторката.
  • 5 въпросче

    1 1 Отговор
    Цветът на косата ѝ сам ли се промени? От черно към русо.
  • 6 Не бе уточнено

    0 1 Отговор
    дали навсякъде се е опитала да се изруси?