Last news in Fakti

25 Април, 2014 12:05 6 671 15

Въжеиграчът Бареков къса презрамки

  • въжеиграчът-
  • бареков-
  • къса-
  • презрамки
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Едва ли има толкова голям брой наивници да му се хващат на лъжите и кухите декларации.
Раздавайки кебапчета и кюфтета в Челопечене, лидерът на ББЦ Николай Бареков подложи на остра критика всички свои опоненти. Бившият журналист обеща тотална проверка на монополите у нас. Волен бил приключил, когато се прегърнал с Местан и ДПС. Това коментира Илия Илиев в "bolgari.net".

Видите ли, "България без цензура" нямало да бъде партия на безработицата, а на работническата класа! Тази популистка чупка, елементарно целяща привличане на някакви леви гласове , Бареков направил пред циганите. Вероятно ги има за петимни да работят.

Щял още да връща „народна република“ пред името на България.  Инак мафията ще продължава да управлява, а той е неин лют враг, на челото му е написано! Само "България без цензура" можела да предложи млад министър-председател, споделил Бареков. Имайки предвид себе си, неуморно от месец насам повтаря тази глупотевина.

Този евтин политически въжеиграч всеки ден къса по един чифт презрамки, само и само да се изкара нов и независим политик. Отдавна е известен в журналистиката като политически безгръбначния Дудук, мазнил се многократно на синия екран на не един и двама измамници и вредители на България от всички сегменти на политическата банда.

Съмняваме се на предстоящите избори да събере гласове за един евродепутат. Прозират достатъчно ясно и връзките му с ДПС, и стоящата зад протурската партия финансова институция. Едва ли има толкова голям брой наивници да му се хващат на лъжите и кухите декларации.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сульо

    6 0 Отговор
    Мисля че няма чак толкова наивници да се хванат на лъжите му.
  • 2 Daniel Ivanov

    5 1 Отговор
    Да вярваме на до сегашните партийни кебапчии ли? Къде са политическите дебати или старите мутри няма за какво да говорят, те са на едно мнение?
  • 3 as sam

    0 7 Отговор
    Барекое е единственият който не обеща и не е обещавал нищо повече от това да покаже кой колко е крал до сега и кой продължава. Това че Болен се гушка с Местан показва че и той е поредният който само лопа и нищо не прави ако не му се плати а уж е националист а се гушка с турците"" , ББЦ е партията и ще бъде партията на работническата класа или ако работиш си ОК а ако чакаш на някой само да ти даде Не си ОК и си аут, или работиш и ядеш или не работиш и не ядеш !!! Комуняги откраднаха държавата от народа и си я взеха и всичко в нея само и само серГейовците да си папат и никой от тях да не работи , така че републиката трябва да бъде върната на народа а не на мафията каквито са БСПарите и ГЕРБерастите .... А всички които имат връзки с ДПС са срещи него понеже ги е страх че ще бъдат хвърлени на боклукът много скоро. Ще бъдат изринати от тук.
  • 4 Cveti Grigorova

    0 8 Отговор
    Добре подредено съчинение от опорни точки... предложено във вид на статия..... явно е добре заплатено и очевидно наредено.
  • 5 Faktiana

    3 0 Отговор
    Е, що точно за презрамки става реч? Бареков може и нечии чорапи да накъса от зор, ако поиска!
  • 6 Rock Stenley

    6 3 Отговор
    една фурнаджийска лопата и перачка на пари ей това е бюрекчо
  • 7 Соня Стоянова

    6 0 Отговор
    Бюреков е най-големия смешник и кукла на конци за всички, които разполагат с финанси. Не смятам, че името му трябва да става толкова често тема за дискусии, защото нещата, които казва излизат от неговата уста, но всъщност са написани от други хора в други партии с интереси, различаващи се от българския такъв.
  • 8 пенчо

    7 0 Отговор
    Правилното название на мъжки пол,който се продава за пари от време оно си е п.....д.....раст!Дори и да са много пари...Дори и да е висок и трениран...Селянин по душа не може да просперира...

    Коментиран от #11

  • 9 Иракли Иракли

    6 1 Отговор
    След като обвини на открит митинг в ПЛОВДИВ,че Б.Борисов е организатор на редица убийства в БЪЛГАРИЯ!И ЩЯЛ ДА ДОКАЖЕ ТОВА........Бареков е фикалий на дебелото Д.ПЕЕВСКИ,а последния е
    генно модифицирана !......на 30 години л..но,ще ръководи
    държавата!..........и терориста ДОГАН-аг."........."на Д.С. и лигавия
    продавач на сухо мляко МЕСТАН.......хей българино....ОСЪЗНАЙ СЕ!
    Изнесения коментар е от групата на И Р А К Л И Й !
  • 10 мечока

    4 0 Отговор
    Абе глупак си е ...................... физиономията не лъже ...............
  • 11 Владислав Димитров

    1 2 Отговор

    До коментар #8 от "пенчо":

    А може би не п...д...раст, а пронститут !
  • 12 Maria Stoianova

    0 0 Отговор
    ХАЛА НА ДЪРЖАВАТА ПОКАЗВА КОЛКО СА БИЛИ УМНИТЕ ДО СЕГА.И КЕБАПЧЕТАТА НЯМА ДА РЕШАТ ПРОБЛЕМИТЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО.ТО И БЕЗ ТОВА ВСИЧКИ ПРЕБОЯДИСАНИ-ЖУРНАЛИСТИТЕ ПЪК РАБОТЯТ ЗА СОБСТВЕН ИНТЕРЕС-КОЙ ПРЕСТЪПНИК-КОЙ ЖЕРТВА -ОТГАТВАЙ-НО ЛОШО Е КОГАТО УМИШЛЕНО СЕ ОПИТВАТ ДА ТЕ ПРЕВЪРНАТ ВЪВ МРАТ НА СИЛНИТЕ-МНОГО ЗАЛАИ'МНОГО РАЗСЛЕДВАНИЯ И ПРЕСЛЕДВАНИЯ И БЕЗ ДА ИСКАШ СТАВАШ СМЕЛ,КАТО ГЛЕДАШ НАСТРОЕНИТЕ СРЕЩУ ТЕБ ХОРА.КЕЛЕПИРЪТ ОТ ВРЕМЕТОНА БАЙ ГАНЬО ДОРИ СЕ Е УВЕЛИЧИЛ.НО КАК СЕ НАРИЧАТ ХОРА
  • 13 Maria Stoianova

    0 0 Отговор
    КАК СЕ НАРИЧАТ ХОРАТА,КОИТО ЧРЕЗ ИЗМАМА И КАПАНИ ТИ СЛАГАТ МОРЛЕН ПЕЧАТ'ЧЕ ДА УМРЕШ ОТ СРАМ А В СЛУЧАЯ ЦЕЛТА ИМ Е ДАСЕ ОБЛАХОДЕТЕЛСТВАТ-В СЛУЧАЯ ИМОТ.КОГАТО СИ ЖЕРТВА НА ПОРЪЧКОВС ЦИГНСКА ПРЕСТЪПНОСТ ОТ ХОРА СЪВЪРШЕНИ ЕГОИСТИ -НЕ СЕ ЛИ ПОТЪПКВАСОБСТВЕНИЯТ НАРОД?Д ТЕ ПРИНУДЯТ ПО НЙ-ТАРИКАТСКИЯ НАЧИН ДА ПАДНЕШ ТОЛКОВА НИСКО'ДА СИ НАБУТАНВ НЕМОРАЛЕН СТАДАРТ И НА НЙКОЙ ДА НЕ МУ ПУКА О ТО ПО ИЗБОР НА НЯКАКВИ РАЗМЪТЕНИ ДУШИ,КОИТО КОЙ ЗНАЕ ЗАЩО НА ВСИЧКО ОТГОРЕ СЕ КРЪСТЯТ В ЦЪРКВА.
  • 14 Maria Stoianova

    0 0 Отговор
    НАРОДА ОТДАВНА Е ПОДКАРАН КАТО СТАДО-ТЪРГОВИЯ С ВЛИЯНИЕ-БОЯДИСАНИ,ПРЕБОЯДИСАНИ-ЗДКУЛИСНИ НОМЕРА'КРИМИНАЛНИ СХЕМИ-ГРЪМНАТИ'ЗАПАЛЕНИ.ОБЕСЕНИ-ИЗРАБОТЕИ КОШМАРИ-НЕ ВИ ЛИ ОМРЪЗНА ГОСПОДА УПРВЛЯВЩИ ОТ ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА?СЪБЕРЕТЕ СЕ НАЙ ПОСЛЕ И НИ ОПРАВЕТЕ ХУБАВАТА ДЪРЖАВА-ВСЕ ЕДНО КАКВИ ЦВЕТОВЕ НОСИТЕ.

    Коментиран от #15

  • 15 hienata

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Maria Stoianova":

    Ииии... , нищо не се разбира, а си написала цели ТРИ мнения !?!?!
    Още не са се включили платените драскачи (може би има един as
    sam ) които ще го превъзнасят до небето или ще го изкарат по-черен от негър, а истината е някъде по средата. Според мен Бареков си "повервА" много гледайки до къде стигна Сидеров, а понеже е безскруполен и лаком за пари е лесна пионка в ръцете на Ирена Кръстева (майката на Делян Пеевски,тя държи парите и командва парада ). Като тук съзирам и дългата ръка на Станишев ,който разчита на електората си от профанизирани и изкукуригали пенсий. Именно Станишката има файда от раздробяването на вота.
    Въпроса е : Няма ли да се самосезира някой български съд и да разследва ББЦ за произхода на парите им. (Да , да , ама не )