Last news in Fakti

26 Юли, 2014 10:31 710 0

Треньорът на юношите: След Бербатов имаме ли нападател?

  • александър димитров-
  • бербатов-
  • юноши-
  • нападатели

Димитров заяви, че не знае дали ще остане начело на отбора

Треньорът на юношите: След Бербатов имаме ли нападател? - 1
Снимка: Facebook, официална страница на БФС

„Нямаме нападатели, критиците сега ще отворят уста. След Димитър Бербатов имаме ли добър нападател? Трябва да си го направим сами”, заяви селекционерът на младежкия ни национален отбор по футбол до 19 години Александър Димитров.

Преди броени часове юношите ни записаха трета поредна загуба на европейското първенство в Унгария, отстъпвайки на Сърбия с гол в последните минути.

„Справедлив или не, резултатът е такъв. Срещу нас имаше много добър отбор. Това, че нямаме нито един гол в турнира говори за проблем с нападателите”, сподели Димитров.

„Мъчно ми е за тези три загуби и за момчетата. Една победа ни класираше за световно. Можеше да постигнем нещо, което отдавна не сме постигали. Казах, че не можем да си надскочим българския манталитет и българската кочинка”, заяви наставникът, цитиран от „Гонг”.

„Не е въпрос към мен дали ще продължа да водя отбора. Това беше голям урок за мен и за състезателите. Не сме били на такъв форуми и така израстваме”, сподели още Димитров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА