Last news in Fakti

19 Септември, 2014 10:52 1 467 0

От екипа на Григор Димитров отрекоха той да се е разделял с Шарапова

  • григор димитров-
  • мария шарапова-
  • тенис

През последните дни се появиха множество спекулации за раздялата помежду им

Източници от екипа на най-добрия български тенисист Григор Димитров отхвърлиха слуховете, че той се е разделил с Мария Шарапова.

Пред tenniskafe.com те отхвърлят появилите се през последните дни спекулации, че Димитров се е разделил с Шарапова. Те бяха разпространени от американските медии и доразвити от руската телевизия „Первий канал“.

Спекулациите бяха породени от това, че двамата тенисисти не следят профилите си в „Туитър“. „Первий канал“ пък дори излъчи репортаж, според който двамата са се сринали на Us Open, заради психическа нестабилност, породена от разрива в техните отношения.

Оказва се, че Григор и Маша са тренирали на няколко пъти заедно в Ню Йорк. От тренировките им има излезли немалко снимки и клипове, като според близки до тях, те продължават да са щастливи заедно.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА