Last news in Fakti

21 Септември, 2014 20:13 1 010 0

Лампард наказа любимия си отбор

  • челси-
  • манчестър сити-
  • висша лига-
  • франк лампард

Възпитаниците на Жозе Моуриньо вече се виждаха като победители, когато успехът им бе болезнено отнет от техния доскорошен съотборник Франк Лампард

Лампард наказа любимия си отбор - 1
Снимка: БТА/ AP

Манчестър Сити и Челси завършиха наравно 1:1 в дербито от петия кръг на английската Висша лига. Гостите от Лондон бяха много близо до победата, но бившият играч на тима Франк Лампард ги наказа малко преди края на редовното време.

Челси поведе в 71-ата минута, в която Андре Шюрле откри резултата след подаване на Еден Азар. В 85-ата минута обаче влезлият като резерва Лампард, играл в Челси близо 13 години, изравни след асистенция на Милнър.

„Гражданите” играха близо половин час с човек по-малко след червения картон на Пабло Сабалета в 66-ата минута. Въпреки това успяха да отмъкнат точка от намиращия се в прекрасна форма тима на Челси.

В другата среща от кръга, играна по това време, Кристъл Палас победи като гост Евертън с 3:2. Челси продължава да е водач във временното класиране с актив от 13 точки, следван от Саутхемптън и Астън Вила с по 10.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА