Last news in Fakti

23 Септември, 2014 16:29 755 1

Боримиров: Пазя фланелката от 7:1 срещу ЦСКА

  • даниел боримиров-
  • фланелка-
  • левски-
  • цска-
  • паметна победа

Преди 20 години Левски записва една от най-паметните победи в своята история

Боримиров: Пазя фланелката от 7:1 срещу ЦСКА - 1
Снимка: Levski.bg

„Аз пазя всяка една своя фланелка от паметни мачове на Левски с мое участие. Фланелката от мача срещу ЦСКА е поставена на специално място в моя личен музей”, заяви бившият футболист на „сините” Даниел Боримиров.

Днес се навършват 20 години от знаменитата победа на Левски над вечния съперник ЦСКА със 7:1. На 23 септември 1994 година „сините” разбиват „армейците” пред пълните трибуни на Националния стадион „Васил Левски” и записват една от най-паметните победи в своята 100-годишна история. Даниел Боримиров вкарва два гола, докато четири са дело на Наско Сираков.

„Това е изключително скъп спомен за мен и с голяма болка бих се разделил с тази фланелка и ще помисля как бих могъл и музея и фен-клуба да притежават част от нея”, сподели Боримиров в интервю за клубния сайт на Левски. „Със сигурност играчите на ЦСКА много ги е боляло и слава Богу в моята кариера никога не ми се е случвало да бъда на тяхно място”, сподели още бившият любимец на Сектор „Б”.

На въпрос колко често си пуска на запис мача Боримиров отговори: „За последно гледах този мач преди една година, но все по-рядко напоследък гледам записи на мачове с мое участие, тъй като ежедневието ми е изцяло погълнато от работата и ангажиментите ми в детско-юношеската школа на Левски”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мони НСА

    0 0 Отговор
    тогава видяха какво е Левски