Last news in Fakti

21 Октомври, 2014 17:07 636 0

БФС глоби Марек заради съмнения за черно тото

  • бфс-
  • глоба-
  • марек-
  • черно тото

Футболистът на Берое Крис Гади бе наказан със спиране на състезателните права за пет срещи

БФС глоби Марек заради съмнения за черно тото - 1
Снимка: БТА

Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз глоби Марек (Дупница) с 10 000 лева заради съмнения за участието на тима от „А” група в срещи от първенството с предварително уговорен резултат.

Санкцията е наложена след постъпили официални уведомление от европейската футболна централа УЕФА. В съобщението не се упоменава кои двубои се визират:

„За постъпили официални уведомления от УЕФА за сериозни съмнения за участие на ОФК „Марек 2010” гр. Дупница в срещи от първенството с предварително уговорен резултат на основание чл.46, ал.6, б.А, ДК налага имуществена санкция на ОФК „Марек 2010” гр. Дупница в размер на 10 000 лв.”, се казва в решението.

Футболистът на Берое Крис Гади бе наказан със спиране на състезателните права за пет срещи, а освен това му бе наложена и глоба в размер на 3000 лева. В среща от последния кръг на „А” група играчът на Берое счупи крака на Георги Китанов след грубо влизане, което предизвика гнева на ръководството на „моряците”.

Пловдивският Ботев бе предупреден за лишаване от домакинство заради навлизането на фенове на тима на стадиона по време на мача им срещу Локомотив (София) в столицата. За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия Левски и ЦСКА бяха глобени с по 2000 лева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА