Last news in Fakti

15 Ноември, 2014 00:36 2 445 4

Кубрат Пулев: Искам да покажа, че аз съм най-добрият боксьор в света

  • кубрат пулев-
  • боксьор-
  • най-добър

Пулев сподели, че е много гладен за успехи

Кубрат Пулев: Искам да покажа, че аз съм най-добрият боксьор в света - 1
Снимка: БТА

 

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев заяви, че голямата му цел в утрешния мач за световната титла по бокс срещу Владимир Кличко е да покаже, че той е най-добрият боксьор в света.

Пулев говори на специалната пресконференция след церемонията по претеглянето на двамата противници преди мача в Хамбург.

"Аз искам да покажа на целия свят, че не Владимир, а аз съм най-добрият боксьор в света. Много съм гладен за победи, искам да бъда шампион. Ща има или няма да има нокаут? Това ще реши Бог.“

Пулев говори и за обещанието си да се ожени за приятелката си Андрея, в случай, че спечели световната титла. Той сподели, че за него ще е по-лесно да се концентрира, ако тя не е край ринга, а гледа мача му по телевизията.

"За Андреа и за мен ще бъде по-добре, ако тя си остане у дома и гледа боя по телевизията. Така и аз ще мога да се концентрирам по-добре върху боя.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Атанас

    1 0 Отговор
    Ма то всеки иска бе мойто момче, само че съвършенството има друг облик. Дано да греша
  • 2 Пламен

    0 0 Отговор
    Започва нова ера в бокса КЛИЧКО Е ВЕЧЕ ИСТОРИЯ
  • 3 СССР

    0 0 Отговор
    Най-страшното е когато българите почнат да се взимат на сериозно.

    Кличко показа какво е истинска класа.

    Коментиран от #4

  • 4 Антон

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "СССР":

    Абе имаме и свестни хора, ама като няма контрол (държава) само л..ната се виждат. Те за тва не го обичат Бойко, да не земе да пусне казанчето !! Инак видяхме че с методика и старание българските мутрички могат дабъдат бити !