Last news in Fakti

15 Ноември, 2014 12:05 4 123 1

И ние подкрепяме Кубрат Пулев

  • факти.бг-
  • кубрат пулев-
  • пожелание

Оставихме нашето пожелание на специалния камион, който днес ще обикаля по улиците на София

И ние подкрепяме Кубрат Пулев - 1
Снимка: volvobulgaria

И Факти.бг се включи в кампанията за подкрепа на Кубрат Пулев в днешния му мач срещу Владимир Кличко.

Ние оставихме нашето пожелание върху специалния камион, който през последните два дни бе паркиран пред националния стадион „Васил Левски“, а днес ще обикаля по улиците на София като движещ се транспарант.

Пожеланието ни гласи :

„Факти.бг желае успех на Кобрата. Размажи Кличко. Ти си българин. Стискаме палци.“

Тази вечер най-добрият български боксьор ще се бие срещу Владимир Кличко за световната титла по бокс в тежка категория на IBF. Кубрат Пулев може да стане първият български световен шампион в най-елитната категория в професионалния бокс.

В днешните времена, в които България не се радва на особено много спортни успехи, това може да се превърне в едно от най-радостните събития за нашата нация през годината. Затова и днес е един от онези дни, в които е добре поне за кратко да се обединим и заедно да се надяваме, че ще станем свидетели на един от най-значимите успехи в историята на родния спорт.

Макар че руската и украинската преса, а и немалко родни експерти прогнозират успех на Кличко, ние се надяваме, че Кубрат Пулев ще даде всичко от себе си и ще опровергае прогнозите. Включително и тези, които говорят, че целият шум около мача е театрален и за пари. Все пак Кобрата неведнъж е отказвал да се бие под друг флаг освен българския, въпреки че са му предлагани много пари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобрата

    0 0 Отговор
    .а.ти якото Volvo...