Last news in Fakti

21 Ноември, 2014 15:57 829 1

Заплашват съдията на ЦСКА - Лудогорец, БФС го сменя

  • цска-
  • съдия-
  • заплахи-
  • лудогорец-
  • бфс-
  • николай йорданов

Жребий два часа преди началото на мача ще определи главния съдия

Заплашват съдията на ЦСКА - Лудогорец, БФС го сменя - 1
Снимка: БТА

Ден преди дербито на българското първенство между ЦСКА и Лудогорец напрежението достигна връхната си точка. Главният съдия на мача Николай Йорданов е бил заплашван, което накара Съдийската комисия към Българския футболен съюз да го смени.

Преди ключовия двубой от „А“ група БФС ще изтегли специален жребий, който ще определи главния съдия на мача. Жребият ще се състои два часа преди началото на мача на стадион „Българска армия“ в присъствието на Мениджъра на съдийската комисия Илонка Джалева и съдийския наблюдател Ичко Лозев.

ЦСКА е лидер във временното класиране с актив от 36 точки, докато Лудогорец е втори с 31. Вижте съобщението на Българския футболен съюз:

След обявяването на съдийските назначения за поредния 16-ти кръг от първенството на "А" футболна група, неконтролируемо ескалира недоволството от назначението на Николай Йорданов за главен съдия на срещата ПФК "ЦСКА"-ПФК"Лудогорец". В интернет медиите гъмжи от заплахи за здравето и живота на съдията Йорданов, както и на хора от съдийската комисия. Не липсват и директни такива. Вземайки предвид всичко това и стремейки се да намали общественото недоволство и напрежението, стоварило се върху съдиите, СК при БФС реши:

Възползвайки се от правото си да прави промени в съдийските назначения, Съдийската комисия обявява,че главният съдия на срещата ПФК"ЦСКА"-ПФК"Лудогорец" ще бъде определен чрез жребий между предварително определените за тази среща съдии Николай Йорданов, Георги Йорданов и Таско Тасков.

Жребият ще се състои два часа преди началото на мача на стадион "Българска армия" в присъствието на Мениджъра на съдийската комисия Илонка Джалева и съдийския наблюдател Ичко Лозев.Съдийската комисия кани представители на двата клуба и представители на медиите да присъстват на жребия.Асистент съдиите и четвъртия съдия остават същите.

Съдийската комисия декларира, че в плейофната система и в други срещи, при необходимост, ще използва жребий за определяне на съдийските назначения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 морален идиот

    0 0 Отговор
    а стойчо младенов що не присъства сред вариантите в жребия, ааа бфс, оправяйте гафа, че ще ви напляскаме с пръчката по непослушните дупета.