Last news in Fakti

23 Ноември, 2014 11:26 1 515 5

Томов: Царството на Лудогорец свърши

  • томов-
  • цска-
  • лудогорец

Не сме доволни от равенството, добави шефът на ЦСКА

Томов: Царството на Лудогорец свърши - 1
Снимка: БТА

Шефът на ЦСКА Александър Томов направи любопитен коментар за равенството 1:1 с Лудогорец. Както е известно, снощи двата отбора не успяха да се победят на стадион "Българска армия". Лупи обяви, че не е доволен от спечелената точка и добави, че съдиите сериозно са подпряли разградчани.

В момента ЦСКА и Лудогорец водят люта битка за шампионската титла, като армейците са лидери с пет точки пред "орлите".

"Синдромът "Лудогорец" вече е преодолян. България вече няма само един водещ отбор. Този мач показа, че ЦСКА по нищо не отстъпва на най-успешния отбор в последните години Лудогорец. Основният ми извод е, че царството на Лудогорец вече не съществува", заяви Лупи.

"Недоволни сме от равенството, но не се сърдя на момчетата, защото те играха мъжки. Видя се, че не сме по-слаб отбор от Лудогорец".

"Имаме стратегия, водим с 5 точки и ще се борим за титлата. Съдията едва удържа мача, можеше да го изпусне, но не искам да коментирам, нека специалистите да се произнесат. Не беше приятно, че отново съдийското присъствие беше прекалено активно".

"Мачът беше много напрегнат, много твърд. Благодаря на феновете. С такива фенове се стига далеч. Ще продължим селекционните решения", заяви Лупи.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Валентин Петров

    0 0 Отговор
    смешник.....
  • 2 Александров

    0 0 Отговор
    Браво ЦСКА! Вие можете повече. Имах добро мнение за Лудогорец, но
    след снощният мач видях, че те не са научили нещто хубаво от Европа, а започнаха да играят грубо по "български", когато видят
    по-добър отбор.

    Коментиран от #4

  • 3 ТРОШАЧА

    1 0 Отговор
    Крадеца вика : - Дръжте крадеца !!! Сашо Апашо пак се изказва неподготвено ! Съдията подкрепил Лудогорец ? С червен картон ли ? А за камъните хвърлени от наркоманизираната и алкохолизирана агитка на ЦСКА състояща се от неуспели комплексари и безработни лумпени нищо не казва !? Ще видим пролетта каква песен ще запее като се окаже че парите пак са някъде незнайно къде . От 4 години ги съдя за неизплатени заплати . Все се опитват да хитруват и все повече им ,,влиза'' . Сумата стана драстична и мърдане вече НЯМА ... Освен че са алчни от ръководството се оказва че са и неграмотни . Тази пролет ще се наложи да платят защото иначе лиценза ще го получат на ,,тридесет и втора дата в шестък''.

    Коментиран от #5

  • 4 Shmeker

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Александров":

    Аз все още не мога да кажа, че тоя мач е показателен за това какво е Лудогорец. Все пак този отбор ни радва с мачовете извън нашето измислено цирко-хазартно първенство повече от колкото който и да е бил отбор последните 20-30 години (изключвам 1994-та)
  • 5 Shmeker

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "ТРОШАЧА":

    Типична БГ простотия на ниво мениджмънт от всяко ниво. Ошушкване и привеждане в несъстоятелност са най-доброто, което могат 99% от нашите мениджъри