Last news in Fakti

27 Ноември, 2014 19:45 1 429 0

Пеле е преместен в специално отделение, но е „напълно добре”

  • пеле-
  • здраве-
  • сао пауло-
  • болница-
  • специално отделение

От болницата отрекоха, че Пеле е в интензивно отделение

Пеле е преместен в специално отделение, но е „напълно добре” - 1
Снимка: БТА/ XINHUA

Бразилската футболна легенда Пеле е преместен в „специално отделение” на болницата „Алберт Айнщайн” в Сао Пауло, където в началото на седмицата бе приет заради инфекция на пикочните пътища, съобщи Би Би Си.

74-годишният бразилец, носител на три титли от световни първенства и смятан за най-великия футболист за всички времена, претърпя операция за премахване на камъни в бъбреците на 12 ноември.

Два дни по-късно той бе изписан, но в началото на тази седмица отново постъпи в болницата заради инфекция.

В някои медии се появи информация, че Пеле е бил настанен в интензивното отделение във влошено здраве, но от здравното заведение отрекоха тази информация.

Хосе Форнос Родгирес,  личен помощник на легендарния футболист, заяви пред „Ройтерс”, че той е „напълно здрав” и преместването му е с цел защита на личния му живот. По думите на Родригес Пеле не се е чувствал комфортно с толкова много хора около себе си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА