Last news in Fakti

30 Март, 2015 14:19 1 323 5

Цветан Василев: Казаха ми, че ако се махна, Ботев ще получи средства за стадиона

  • цветан василев-
  • ботев пловдив-
  • стадион

Той призна, че не е имало как да издържа клуба

Бившият собственик на Ботев Пловдив Цветан Василев призна, че се е отказал от акциите на клуба, защото е получил сигнали, че така отборът ще получи средства за завършването на своя стадион.

Пред „Гласове“ Василев заявява, че не е в състояние да обезпечава финансово клуба и че е сметнал за най-добре да го остави на неговите фенове.

„Базата е там. Стадионът е започнат. За жалост аз нямаше как да го продължа. Но получих сигнали, че докато съм аз, те ще пречат на отбора. Аз не съм в състояние повече сам да обезпеча финансирането. Затова реших, че по-добре е да ги освободя от присъствието си.

И още нещо. Получих съобщение, че ако се махна, ще им осигурят средства за завършване на стадиона. За мен това е най-великото, което може да случи на отбора. Така че няма евтин популизъм. Аз не се нуждая да доказвам пред тях това, което съм направил за “Ботев”. Те са го оценили. „


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монго

    1 1 Отговор
    Горканчо, толкова наивен, да се чудиш как е управлявал бизнеса си.
  • 2 Zlati zlatistia

    0 0 Отговор
    tozi mi e roda
  • 3 не е виновен манго

    0 0 Отговор
    Червения психопат, Цецо Крадецо се е принесъл в света на мечтите..... Жив пример, как се о.ра "прехода". Когато Държавна сигурност управлява банки винаги се случват такива неща.
  • 4 Пацо

    0 0 Отговор
    Този човек просто си седи в кабинета и генерира глупости. Интересно кога ще се усетите, че ви прави всичките на маймуни...
  • 5 Йордан даката данчо лудия

    0 0 Отговор
    Aз от давна щях да съм в Аржентина ,щях и да показвам клипове на плажа с мастика и таратор и да викам на българите оооо тигре , тигре имаш ли пари .