Last news in Fakti

1 Април, 2015 17:00 920 0

Отново забавяне на заплати в ЦСКА

  • илиев-
  • цска-
  • заплати-
  • играчи

Част от футболистите не са получили възнагражденията си

Отново забавяне на заплати в ЦСКА - 1
Снимка: БТА
Играчите на ЦСКА скочиха за пари преди мача за титлата срещу Лудогорец в събота. Националите от червените - Венцислав Василев, Орелиен Жоаким и Луис Суарес-Платини, не са получили заплатите си. Същото се отнася за капитана Валентин Илиев, както и хората от щаба. Първи заплати в ЦСКА не са получили също новите попълнения Максимс Уваренко, Стефан Николич, Амансио Фортеш и Марио Бъркляча.

Всеки един от тях очаква дебютно възнаграждение. Едрите акционери - фамилии Инджов и Манджуков, обещаха дори премии за победа над Лудогорец в събота. Александър Томов мълчи.

В същото време се разбра, че Валентин Илиев е отказал ръководен пост на този етап. Защитникът се очакваше да стане спортен ди­ректор от началото на следва­щия сезон. Илиев обаче иска по­не още една година да поиграе в ЦСКА, защото смята, че има още с какво да помогне на тере­на. Капитанът се възстановява от операция и не е изключено да се появи в игра в заключителни­те мачове от първенството.

Ва­льо Илиев беше на инжекции ня­колко месеца, което влоши мно­го състоянието му и се стигна до хирургическата интервенция. Лекарите са били на мнение, че операцията е трябвало да бъде извършена много по-рано.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА