Last news in Fakti

6 Април, 2015 23:25 931 0

Мурсия: Ще помогна на „Левски”!

  • левски-
  • пепе мурсия-
  • иво тонев-
  • задължения-
  • лиценз

Не тая лоши чувства към Левски, заяви испанецът

Мурсия: Ще помогна на „Левски”! - 1
Снимка: БТА

Бившият треньор на Левски Пепе Мурсия отрече появилата се информация в българските медии, че няма да разсрочи дълговете на клуба към него.

Испанецът разкри, че е провел разговор с председателя на Управителния съвет на „сините” Иво Тонев и очаква да стигне до споразумение, което да удовлетворява и двете страни.

„Начинът, по който си тръгнах от Левски, беше много прибързан. Все пак не тая лоши чувства и съм щастлив, че бях част от Левски”, заяви Мурсия пред Канал 3.

„За дълга – думите ми бяха зле интерпретирани. Говорих с преводача на Левски, а чрез него с Иво Тонев. Аз искам да помогна на Левски, но и Левски трябва да ми помогне. От осем месеца съм без работа, но водещото при мен е да помогна на Левски", каза още бившият треньор на тима от „Герена”.

Мурсия заяви, че иска споразумение, което да е добро и за двете страни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА