Last news in Fakti

18 Април, 2015 09:22 758 0

Галин Иванов готви състав със седем българи

  • галин иванов-
  • цска-
  • състав-
  • българи

Наставникът постепенно променя метода на Стойчо Младенов

Галин Иванов готви състав със седем българи - 1
Снимка: БТА

Треньорът на ЦСКА Галин Иванов ще продължи линията на налагане на повече български играчи в отбора и в следващия шампионатен кръг.

„Червените“ се изправят срещу Локомотив (София) на „Българска армия“ в понеделник от 20:00 часа, а Иванов готви стартов състав със 7 българи в него – нещо, което не се е случвало от много дълго време.

Наставникът постепенно променя метода на Стойчо Младенов, който разчиташе почти изцяло на чужденци. В няколко от срещите „червените“ излизаха само с по двама родни футболисти. Иванов и новите инвеститори в клуба - Инджов и Манджуков, са срещу този модел на работа и в момента тече „национализиране“ на състава, пише вестник „Тема спорт“.

Първоначално Галин даваше шанс на четирима български титуляри, но в последния кръг - при ремито с Ботев (0:0), от първата минута за ЦСКА играха шестима българи, което бе рекордна бройка през сезона досега. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА