Last news in Fakti

25 Април, 2015 18:56 716 1

Левски измъкна 3-те точки в Дупница

  • левски-
  • марек-
  • а група-
  • лукаш гикиевич-
  • луис педро-
  • борислав цонев
Левски измъкна 3-те точки в Дупница - 1
Снимка: www.levski.bg

Левски победи Марек с 3:1 като гост в мач от 27-мия кръг на "А" група. Старши-треньорът на сините Стойчо Стоев остави почти всички свои титулярни футболисти на резервната скамейка, а причината за това е важният полуфинален мач-реванш от турнира за Купата на България срещу Лудогорец, който предстои. 

"Сините" поведоха в 28-та минута, след попадение с глава на Лукаш Гикиевич . Домакините дадоха повод за радост на малкото фенове по трибуните на стадион "Бончук", когато Димитър Димитров се разписа за 1:1 в края на първата част.

През второто полувреме Левски отбеляза нови две попадения . В 63-тата минута Луис Педро върна преднината на "сините" с двубоя, а 20 минути по-късно Борислав Цонев оформи крайния резултат от дузпа.

Левски остава на 7-ма позиция с 44 точки, следван от Черно море с 41. Марек остава в зоната на изпадащите със актив от едва 17 точки, с 6 по-малко от Локомотив (Пловдив).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Zlati zlatistia

    0 0 Отговор
    samo taka sini huni