Last news in Fakti

8 Май, 2015 02:30 945 0

Те са готови!

  • ювентус-
  • барселона-
  • шампионска лига-
  • готови-
  • реал мадрид-
  • хореография

Съдбата си прави странни шеги

Те са готови! - 1
Снимки: БТА/ AP, Instagram

Вчера привържениците на Барселона посрещнаха своите любимци с огромна хореография на „Камп Ноу“, гласяща „We are ready“ (Ние сме готови).

Ден преди това тифозите на Ювентус мотивираха футболистите със същия надпис, но в Торино. Без съмнение съдбата си прави странни шеги.

„Старата госпожа“ победи у дома настоящия носител на трофея Реал (Мадрид) с 2:1, а късно снощи Барселона направи на пух и прах Байерн (Мюнхен) – 3:0.

Дали двата тима са готови за финала в Берлин? Каталунците на практика си запазиха място за него, далеч по-интересно ще е на „Сантяго Бернабеу“ след по-малко от седмица.

Ювентус, смятан за тотален аутсайдер след изтеглянето на жребия, показа в Италия, че неслучайно за четвърта поредна година спечели титлата на Апенините.

„Бианконерите“ изнесоха лекция на Карло Анчелоти и гонят първи финал в Шампионската лига от далечната 2003 година насам.

„Няма граници за Ювентус“, „Финалът в ШЛ е възможен“, „Берлин е по-близо“ - бяха само част от заглавията в италианската преса след победата на тима във вторник вечер.

Успехът обаче е крехък и за да отстрани „кралския клуб“, Ювентус трябва да се потруди в Мадрид.

Торинци обаче доказаха на критиците, че който подцени тима на Масимилиано Алегри, ще съжалява. Отборът разполага с нужната класа, за да играе финал, а освен това е по-мотивиран отвсякога.

Барселона, с Меси, Неймар и Суарес в предни позиции, е страшилище, но евентуален финал срещу Юве няма да е „поредният протоколен мач“ за каталунците.

През 2003 година, когато Ювентус игра финал в ШЛ (загубен от Милан след дузпи), италианците отстраниха Барселона на четвъртфиналите.

12 години по-късно също ще е интересно! Неутралният футболен запалянко може би си мечтае за финал Барса – Реал (Мадрид), но Ювентус е „готов“ да развали тези прогнози!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА