Last news in Fakti

26 Май, 2015 21:00 1 344 0

Трансферни слухове: Манчестър Юнайтед ще наддава за Данте

  • манчестър юнайтед-
  • трансферни-
  • слухове-
  • данте-
  • пирло-
  • адебайор-
  • ханданович

Пирло няма да вземе под внимание оферти от Челси и Ливърпул

Трансферни слухове: Манчестър Юнайтед ще наддава за Данте - 1
Снимка: БТА/АР

Английският колос Манчестър Юнайтед ще се опита да привлече в редиците си Данте от "Байерн" (Мюнхен) през летния трансферен прозорец. Червените дяволи ще офертират "баварците" за бразилеца, с оглед на факта, че за момента няма изгледи да купят Матс Хумелс от "Борусия" (Дортмунд) или Николас Отаменди от Валенсия. 

Голямата звезда на "Ювентус" и италианския футбол - Андреа Пирло няма да обърне особено внимание на офертите, които могат да отправят за него английските "Челси" и "Ливърпул". 35-годишният "архитект" не смята да се мести на Острова, но и надали ще остане в "Старата госпожа". Футболистът вече се е насочил към ФК Ню Йорк, където вече играят други европейски легенди - Давид Вия и Франк Лампард. 

"Астън Вила" се надява да закупят Емануел Адебайор. Бирмингамци по всяка вероятност ще направят оферта към Тотнъм за тогоанеца, който не получава особени шансове за изява при шпорите. Сегашният мениджър на "Астън Вила" - Тим Шерууд прекара известно време начело на лондончани и явно е останал с добри впечатления от Адебайор. 

Има голяма вероятност "Интер" да се раздели с вратаря си - Самир Ханданович през лятото. "Нерадзурите" не преживяват най-добрия си период, а "Манчестър юнайтед" на всяка цена ще се опита да намери достоен заместник на Давид де Хеа, който ще отпътува в посока "Реал" (Мадрид). 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА