Last news in Fakti

29 Май, 2015 09:22 774 0

Бившият вицепрезидент на ФИФА напусна затвора с линейка

  • джак уорнър-
  • фифа-
  • линейка-
  • корупция

Днес ще се проведат изборите за президент на ФИФА

Бившият вицепрезидент на ФИФА напусна затвора с линейка - 1
Снимка: БТА/ AP

Бившият вицепрезидент на ФИФА Джак Уорнър, който бе арестуван заради обвинение в корупция, напусна затвора в Тринидад и Тобаго с линейка, съобщи „Дейли мейл“.

Уорнър, едно от високопоставените лица от световната футболна централа, задържани след огромния скандал, се предаде на властите в сряда. САЩ поиска екстрадирането му на американска територия.

Според прокуратурата той е поискал подкуп в размер на 6.5 милиона паунда от правителството на ЮАР, за да може страната да приеме световното първенство през 2010 година.

Уорнър се е оплакал от преумора, предават някои медии.

Днес ще се проведат изборите за президент на световната футболна централа ФИФА. Сеп Блатер се бори за пети пореден мандат, като единственият му конкурент е йорданският принц Али бин Ал Хюсеин. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА