Last news in Fakti

29 Ноември, 2015 12:00 19 157 18

Кличко поздрави новия шампион

  • фюри-
  • кличко-
  • пояса

Украинецът призна превъзходството на опонента си

Владимир Кличко загуби поясите си, но въпреки това манталитетът на шампион и най-високата спортна класа остават дори и след загубата от Тайсън Фюри в Дюселдорф.

39-годишният украинец, който не познаваше поражението от 2004 г. насам, призна превъзходството на своя британски съперник.

"Тайсън беше по-бърз и по-добър от мен. Скоростта му ме изненада. Той беше невероятно пъргав, а аз така и не съумях да преодолея защитата му и да нанеса правилния удар", коментира пред RTL Кличко. Малко по-късно от екипа му поздравиха Фюри за победата в официалния му профил в Туитър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 точен

    5 1 Отговор
    Браво, едни понасят загубата по мъжки и уважават противника си, а други освен "продължавам напред" друго не знаят!

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ярослав Станчев

    0 5 Отговор
    Ми как няма да го поздрави.Още в началото на мача Фюри го направи смешен.Игра му без гард,с ръцете отзад и тоя смешо не можа да го пипне.Жива подигравка с боксовите умения на Кличко..ах го в шампиона.В третия рунд му разцепи и двете вежди,а в 11 на Фюри му трябваха още 1-2 удара след лявото кроше в кратуната и хохлю беше отплавал.Ама ирландското джипси се смили.Реванш щял да иска Кличко,хахахахахаха.Къв реванш бе,тоя ингилиз ако задържи формата си до реванша,Влад няма да изкара и половината от вчерашните рундове.Той Фюри каза,че ще нокаутира Кличко в 6 рунд,ама може да имал предвид втория мач.
    Страхотна изненада поднесе Фюри,дори и за себе си.И други мачове съм му гледал и правеше впечатление на средноразреден боксьор,като нашия Кубрат,обаче в този бой показа,че може да диктува дори и на Кличко.

    Коментиран от #13

  • 4 Ярослав Станчев

    2 0 Отговор
    Много ще е трудно на претендентите срещу Фюри.Млад е още,висок,здрав и учудващо бърз за килата си.Верно не е кой знае какъв техничар,ама компенсира със злоба и сила.Може би само Дионтей Уайлдър има шансове,защото и той е много подвижен и бърз боец.
  • 5 агент08

    1 2 Отговор
    Така се прави, а не като нашия слабак Кобрю!
  • 6 намайкативдветедупки

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "намайкативпутката":

    Вярвам,че някъде в някоя мизерна зала в БГ сега тренира бъдещият шампион. Ако нямаш вяра в българските бойци млъкни поне за следващите 20 години!
  • 7 агент08

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "намайкативпутката":

    не можеш да направиш разлика между тая среща и пародията на Кобрю!
  • 8 999

    2 0 Отговор
    Винаги съм милеел за българското но ако се уважаваме и сме честни трябва да си признаем Кличко даде два урока на Кубрат 1. как се печели и 2. как се губи. След като си стигнал до такъв финал няма нищо срамно да загубиш стига да е достойно. България винаги ще го обича стига да не се държи като Българските политици.
  • 9 ами не

    2 0 Отговор
    по-скоро Кличко е слаб, отколкото Фюри да е станал много добър.

    Коментиран от #11

  • 10

    1 0 Отговор
    Мислех че като нашия е въздух под налягане, но поздравления за пича наистина стоеше по-добре на ринга и беше изненадващо подвижен. Кобрата не беше такава трагедия че загуби, а това че нямаше уважение към противника и се държеше като клоун.
  • 11 не ама да

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "ами не":

    много правилно!
  • 12 mediator37

    0 0 Отговор
    Циганин- световен шампион. Не знам защо, но нещо не мога да се зарадвам. Че се и гордее, че е циганин, щом в профила си в туитър пише джипси-кинг.

    Коментиран от #17

  • 13 Дошо

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ярослав Станчев":

    Според договора реванш ще има.Аз лично смятам, че Кличко тогава ще направи най-силния си мач в кариерата и след като си върне титлата ще се откаже от професионалния бокс.
  • 14 Аврам Бакалино

    0 0 Отговор
    Е всеки остарява ,Кличко също а и вечни шампиони няма и неговия ред дойде да здаде титлата но това едва ли е толкова важно предвид милионите които спечели и нека му е зле сега!
  • 15 мохамед али

    0 0 Отговор
    Сега е момента Кобрата да иска и получи нов шанс за световната титла, и да покаже отново на българската публика,че той никога няма да стане световен шампион.
  • 16 Капитана

    0 0 Отговор
    Мачът беше добър,но се очакваше някой Аутсайдер да направи някаква изненада,която се поднесе от Фюри.Да не забравяме,че Кличко е един доста добър и талантлив боксьор,който дълги години защитаваше титлите си нека и новия шампион да защитава толкова дълго своите титли и тогава трябва да говорим.Това е спорт и моментната слаба форма на един състезател във даден момент било то и световен шампион могат да преобразят играта.Ерата на братята Кличко е добра в смисъл,че прекратиха хегемонията на американските и английските боксьори.Бих се радвал доста и за Кубрат Пулев да достигне и да се изкачи до световния връх,допада ми това момче,и като Българин го подкрепям и му желая само успехи на ринга,ако се стигне до сблъсък Фюри-Пулев мачът ще е тежък за нашето момче,защото Фюри е просто един гигант до който трудно могат да се докопат до него за да го свалят,този тип боксьори не създават красив бокс,защото много рядко могат да си намерят противници със подобни габарити и всички които са доста под неговите размери меко казано са обречени на провали,но все пак такова е естеството на този спорт.
  • 17 sergo

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "mediator37":

    неможеш защото си дребно злобно човече,което живее в панелка някаде в Люлин 10 мразиш и завиждаш за неща които никога няма да постигнеш
    момчето е младо, добре тренирано и жъне само успехи и най-важното намерил е себе си и се не го е срам че е циганин,напротив даже се горедее
    а ти даже нямаш смелоста да си напишеш името

    Коментиран от #18

  • 18 mediator37

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "sergo":

    Коментирай статията, не мене.